Connect with us

technokrata

Exkluzív Nokia 8800 bemutató

Kütyük

Exkluzív Nokia 8800 bemutató

A Nokia legelegensább mobiltelefonja, a 8800 típusjelzésű készülék pénteken este egy exkluzív divatbemutató főszereplőjévé vált.

A Rózsakert Bevásárlóközpontban tartott zártkörű rendezvényen többek közt a Societa legfrissebb ruhakollekcióját lehetett megtekinteni, illetve ki lehetett próbálni a Nokia 8800 elitmobilt. A Pannon GSM és a Nokia által szponzorált bemutatón Dér Attila, a Nokia Magyarország marketing igazgatója átadta az Év Sármőrének járó díjat. A Nokia 8800-ás készüléket Kovács Lázár mesterszakács vehette át.


Dér Attila elmondta többek közt, hogy a Nokia 8800 Magyarországon továbbra is csak ezüst változatban lesz kapható, lévén, hogy a fekete verzió kizárólag az orosz piacon lesz elérhető, az aranyozott példányok pedig csak igen csak kis számban, egyedi módon készülnek. Ahogy az várható volt, a marketing igazgató semmilyen kommentárt sem kívánt fűzni a napokban nyilvánosságra került Nokia N93 kémfotókhoz.

A vékony rozsdamentes acél burokba zárt Nokia 8800 finoman kicsúsztatva egy sor különleges részlettel kápráztat el, amelyek mindegyike alapos megfontolás és kutatás után emelheti a készülék presztízsét és minőségét. Az élmény fokozása érdekében a Nokia 8800 exkluzív audio-szolgáltatásokat is kínál, többek között a díjakkal elismert zeneszerző, Ryuichi Sakamoto által komponált csengőhangokat és figyelmeztetőket. A Nokia 8800-nál is megnyilvánuló figyelem a részletek iránt a Nokia prémium mobiltelefonjainak jellemzője, amelyek mércéül szolgálnak az iparág számára az elegancia és a teljesítmény terén.

A Nokia 8800 kinyitó mechanizmusát szintén a funkcionális design miatt érdemes tanulmányozni. A nagy teljesítményű autókban használthoz hasonló szilárd rugómechanizmust és rozsdamentes acél golyóscsapágyat alkalmazó Nokia 8800 billentyűzete elegánsan csúszik elő a védőborító alól, miközben a hátul elrejtett kamera is előtűnik.

A készülék fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a 208×208 pixeles, 262 ezer színű kijelző, az SVGA felbontású kamera, a GPRS és EDGE támogatás, valamint a sztereó FM rádió.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

huawei mate 30 pro
honor
iphone 12

SmartPhone

Ezért várjuk a leginkább az iPhone 12 érkezését

2020. január 24. péntek
2020 legjobban várt okostelefonjai

SmartPhone

Ezek 2020 legjobban várt okostelefonjai

2020. január 23. csütörtök
magicwatch

Dotkom