Connect with us

Vadonatúj 5 megapixeles mobiltelefon

Kütyük

Vadonatúj 5 megapixeles mobiltelefon

Hamarosan egy újabb 5 megapixeles kamerás mobiltelefon fog feltűnni a színen.


A Pantech úgy döntött, hogy éppen itt az ideje annak, hogy csatlakozzon az 5 megapixeles gyártók klubjába, éppen ezért a Samsung és az LG után most bevezeti a piacra első ilyen nagy felbontású készülékét. A dél-koreai székhelyű vállalat szétnyitható kialakítású mobilját várhatóan még ebben a hónapban felveszi majd a kínálatába a SKY Teletech nevezetű operátor. A Pantech IM-8600 típusjelzésű készülék pontos adatai egyelőre még ismeretlenek, azt viszont már most tudni lehet, hogy a rejtett antennás telefon dedikált külső zenegombokat, valamint két méretes színes kijelzőt kapott. Az LCD-k közül a belső QVGA, vagyis 240×320 pixeles felbontással, valamint 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) rendelkezik.

A Pantech augusztusban jelentette be első 3 megapixeles fényképezős mobiltelefonját, az IM-8400-at, melyet szeptemberben követett az ugyancsak 3 millió képpontos PH-S5000V modell. A vállalat vezetői egyébként nemrégiben azt nyilatkozták, hogy nem látják értelmét a megapixel háborúnak, ennek megfelelően a Pantech közvetlen módon nem fog beszállni a Samsung és az LG csatájába.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Samsung nemrégiben elkészítette a világ első 8 megapixeles telefonját, melynek korábban két 7 megapixeles elődje is volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom