Connect with us

Hirdetés

technokrata

Qtek G200: a legújabb okostelefon

Kütyük

Qtek G200: a legújabb okostelefon

A Qtek hamarosan egy újabb okostelefonnal fog megjelenni a piacon.


A keresztségben Qtek G200 nevet kapott újdonság a tajvani HTC féle Artimes platformra épül és elsősorban relatíve kis méreteiről ismerszik meg. Az operációs rendszer szerepét ezúttal már a vadonatúj Windows Mobile 5.0 tölti be, azt viszont egyelőre még nem lehet tudni, hogy a készülékbe pontosan milyen processzor, illetve mekkora memória kerül majd.

A négysávos (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett készülék nem csak a GPRS, hanem az annál jelentősen gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja, de a 3G-t sajnos még nem. A beépített digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, és természetesen a vakuról és a videófelvételi üzemmódról sem feledkeztek meg a fejlesztők.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyák segítségével bővíthető, TV-kimenetes Qtek G200 Bluetooth kompatibilis, az LCD-je alatt pedig egy speciális kontroller, egy úgynevezett jog-ball (mini trackball) teljesít szolgálatot.

A többek közt GPS helymeghatározó modullal is felvértezett Qtek újdonság előreláthatólag 2006 nyarán debütál majd a kereskedelmi forgalomban – az ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés