Connect with us

A világ első parfümtelefonja!

Kütyük

A világ első parfümtelefonja!

Amikor már azt hisszük, hogy semmilyen mobiltelefonos újdonságot sem lehet már kitalálni, a gyártók mindig meglepnek bennünket valamilyen érdekességgel.

Így tett most például a Hyundai, amikor is bejelentette a világ első úgynevezett parfümtelefonját. A Hyundai MP 280 névre keresztelt, szétnyitható kialakítású mobil belsejében, a nagyméretű kijelző alatt egy pillangó formájú valamit találunk. Ez konkrétan nem más, mint a telefon illatforrása.


A felhasználóknak lehetőségük nyílik arra, hogy saját maguk utántöltsék a telefon parfümtartóját – természetesen olyan illattal, amilyennel csak akarják. Az egyszerű utántöltés érdekében a mobil dobozában többek közt egy kis fecskendőt is találunk, mellyel könnyen felszívható, majd pedig adagolható a parfüm. A gyártó munkatársai elmondták, hogy kétcseppnyi utántöltés körülbelül nyolc órán keresztül biztosít kellemes illatot.

A rejtett antennás Hyundai MP 280 csukott állapotban 89 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 21 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 80 gramm. A 128×160 pixeles felbontású belső TFT LCD 1,8 colos képátlójú, a 96×64 pixeles külső cSTN display pedig 1,1 colos. A beépített digitális fényképezőgép egy 1,3 megapixeles felbontású CMOS szenzorra építkezik.

Az első körben csak és kizárólag Kínában kapható, MP3 lejátszós Hyundai parfümmobil várhatóan elsősorban a gyengébbik nem képviselőinek körében lesz népszerű.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom