Connect with us

Opera Mobile 8.5: megújult a népszerű webböngésző

Kütyük

Opera Mobile 8.5: megújult a népszerű webböngésző

Az Opera Software kiadta a Symbian operációs rendszerű, Series 60 platformos okostelefonokra szánt Opera Mobile webböngésző legújabb verzióját.

A vállalat munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy az immár 8.5-ös verziószámot viselő alkalmazás minden korábbinál gyorsabb mobil szörfözést tesz lehetővé, ezenkívül pedig számos új szolgáltatással is gazdagodott a korábbi változatokhoz képes.


Az Opera 8.5 érdekessége az új jelszókezelő funkció, melynek segítségével megoldható az automatikus webes bejelentkezés, illetve az úgynevezett Zoom On Page szolgáltatás. Ez utóbbi révén a felhasználók ránagyíthatnak az egyes grafikus és szöveges elemekre, majd pedig könnyen visszaállíthatják az eredeti méreteket. Az immár hongkongi kínai, indonéz, orosz és svéd nyelvi támogatást is élvező szoftver továbbfejlesztett képkezeléssel és egyénileg beprogramozható billentyűzetkezeléssel büszkélkedhet.

A szoftver legújabb verziójában a speciális SSR (Small Screen Rendering) technológia továbbfejlesztett változata teljesít szolgálatot. Mint ismeretes, az SSR felel azért, hogy az alapvetően számítógépes monitorokra fejlesztett Internetes tartalmak a mobiltelefonok relatíve kis méretű kijelzőjén optimálisan jelenjenek meg, így például kiküszöböli a jobbra-balra történő szkrollozást.

Az Opera 8.5 ezenfelül továbbfejlesztett személyreszabási lehetőségeket nyújt a készülékgyártók és a mobil szolgáltatók számára, melyek így könnyen beilleszthetik azt különböző termékeikbe. A mobil alkalmazás többek közt terméktámogatást is élvező teljes változata 29 dollárba, vagyis mintegy 6 ezer forintba kerül.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom