Connect with us

technokrata

Motorola A732: kis méret – nagy tudás

Kütyük

Motorola A732: kis méret – nagy tudás

A Motorola hamarosan megkezdi az A732 típusjelzésű, szétcsúsztatható kialakítású mobiltelefon kereskedelmi forgalmazását.


A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) működésre képes, rejtett antennás újdonság legfontosabb érdekessége az érintésérzékeny kijelző: az LCD-re akár ujjunkkal is írhatunk, ráadásul akár kínai írásjeleket is – a többi már a fejlett kézírás felismerő technológia dolga. Ettől függetlenül egy hagyományos billentyűzet is került a telefonba, mely a felső rész felfelé történő elcsúsztatásával varázsolható elő.

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, a beépített digitális fényképezőgép pedig sajnos csak VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású. Ezzel szemben örvendetes, hogy a belső memória miniatűr TransFlash (microSD) memóriakártyák segítségével bármikor könnyedén bővíthető – akár 512 MB-ig. A kártyákon nem csak az elkészült fényképek, hanem akár MP3 zeneszámok is eltárolhatók, ugyanis a készülék többek közt fejlett zenelejátszó alkalmazást is kapott.

A Linux szoftveres Motorola A732 további fontosabb specifikációi közé tartozik a Bluetooth kompatibilitás, a szövegfelolvasási technológia, a kihangosítási lehetőség, a szinkronizációs technológia, valamint az MPEG4 felvételi és lejátszási szolgáltatás.

A Motorola A732 ára egyelőre nem ismeretes.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom