Connect with us

technokrata

Exkluzív: 3x-os optikai zoomos Nokia N93 mobil!

Kütyük

Exkluzív: 3x-os optikai zoomos Nokia N93 mobil!

A Nokia hamarosan egy minden korábbinál komolyabb fényképezőgép modullal felvértezett, újabb N sorozatú okostelefonnal fog megjelenni a piacon.


A mellékelt kémfotón látható Nokia prototípus pontos típusjelzése egyelőre ismeretlen, mindenesetre egyes források tudni vélik, hogy a Nokia N90 közvetlen utódjának tekinthető modell várhatóan N93 néven kerül majd forgalomba.

Az újdonság a nemrégiben debütált Nokia N92-höz hasonló kialakítást kapott, vagyis a kijelzőket tartalmazó felsőrész nem csak felhajtható, hanem egyben akár el is forgatható. Feltételezések szerint a DVB-H televíziós kompatibilitás ezúttal sem hiányzik, csakúgy, mint a memóriakártyás bővítési lehetőség.

A legújabb Nokia okostelefon legfontosabb érdekessége a beépített digitális fényképezőgép. A kamera egyrészt 3 megapixeles felbontású, másrészt pedig 3x-os optikai zoommal rendelkezik. Félreértések elkerülése végett még egyszer leírom: ezúttal nem gagyi digitális zoomról, hanem teljes értékű optikai nagyításról (4,5-12,4 milliméter) beszélünk. A kiváló képminőséget a szokott módon Carl Zeiss Vario-Tessar optika garantálja.

A kétkamerás készülék természetesen 3G, EDGE és Bluetooth kompatibilis, és várakozások szerint a Wi-Fi szabványt is támogatni fogja. A hivatalos bejelentés időpontja egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák