Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az Év Internetes Kereskedője

Kütyük

Az Év Internetes Kereskedője

Az Év Internetes Kereskedője Díj közönségszavazása lezárult – a legtöbb szavazatott kapott e-kereskedők közül szakmai zsűri választja ki a legjobbat.

Az Év Internetes Kereskedője Díj ünnepélyes kiosztására 2005. november 24-én kerül sor, amelyre a legtöbb szavazatot kapott e-kereskedők mellett a sajtó képviselői és a zsűritagok is meghívást kapnak. Az év internetes kereskedője jogot szerez arra, hogy egy évig használhassa a díj megjelölését, valamint az alapítók és a médiatámogatók által felajánlott számos kedvezményt is igénybe veheti.

A közönségszavazás során több mint 500 e-kereskedőt jelöltek meg a látogatók, és összességében 7000 szavazat érkezett. A szavazás után kialakult sorrend alapján az alábbi 10 e-kereskedő közül kerül majd ki a zsűrizés folyamán az a kereskedő, aki megkapja az Év Internetes Kereskedője Díjat: antikva.hu, bookline.hu, dvdrent.hu, ebolt.hu, fordit.hu, groby.hu, malev.hu, netpiac.hu, netpincer.hu, vebso.hu

A zsűri a döntéshez többek között értékeli a vállalkozások üzleti modelljeit, az elért üzleti eredményeket, a felhasználó-barátságot, fogyasztóvédelemmel kapcsolatos ismertetők minőségét, az ismertséget, és számtalan egyéb szempontot. A fődíj mellett a szakmai zsűri kiválasztja az Év Legígéretesebb Internetes Kereskedőjét is.

A szakmai zsűri az alábbi szervezetek képviselőiből áll: Informatikai Vállalkozások Szövetsége, Kirowski Rt., Inter-Európa Bank Rt., Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért, Index Rt., Sanoma Rt., Portfolio.hu, Ringier Kiadó Kft., Budapesti Corvinus Egyetem – eBusiness kutatócsoport. Az átadásra kerülő díjat az Inter-Európa Bank megbízásából egy fiatal iparművész, Paulin Kristóf tervezte. A díj, ami egy önmagába visszatérő, csavart körívet ábrázol, teljesen átlátszó, különleges minőségű ólomkristályból készült. A körív-forma a folyamatos megújulást szimbolizálja, a benne lévő csillagok pedig magára a versenyre utalnak.

Az internetes közönségszavazás 2005. október 17. és november 11. éjfél között folyt. A közönségszavazás alatt nevezhető és értékelhető volt minden olyan terméket, szolgáltatást az interneten keresztül értékesítő vállalkozás, amely Magyarországon cégbejegyzéssel rendelkezik, magyar nyelvű honlappal rendelkezik, függetlenül annak típusától (webáruház, marketplace, vagy a termék/szolgáltatás értékesítését lehetővé tevő egyéb honlap).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés