Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vészakksi mobiltelefonokhoz

Kütyük

Vészakksi mobiltelefonokhoz

Már Magyarországon is kapható a mobiltelefonokhoz kifejlesztett Extra Power vészakkumulátor.


A termék korlátlan szabadságot nyújt a mobilosoknak, hiszen az Extra Power tulajdonosoknak akkor sem kell kétségbe esniük, ha az utcán, a vonaton, a metrón, egy kiránduláson, vagy éppen egy olyan vészhelyzetben, mint egy baleset lemerül a telefonjuk, és a közelben sehol egy konnektor, vagy valami más energiaforrás. Minden bizonnyal nagy előszeretettel fogják használni a vitorlázás szerelmesei, az extrém sportok kedvelői, illetve azok is, akik sokat és szívesen kirándulnak erdőkbe, hegyekbe.

Ez a mobiltelefon kiegészítő amerikai találmány, az elsősorban fényképezőgépeiről világhíressé vált Polaroid szakemberei fejlesztették ki. A fejlesztések lezárultát követően a szabadalmat a japán Tokai vállalat vásárolta meg, amely nagy sikerrel forgalmazta, forgalmazza a terméket az Egyesült Államok mellett Japánban is.

A mobiltelefonra csatlakoztatott Extra Power 1 órányi kötetlenül felhasználható beszélgetési időt biztosít a tulajdonosának, tehát ugyanúgy felhasználható egy alkalommal egy órás beszélgetésre, mint akár hatvan egypercesre. Az Extra Power csatlakoztatását követően a lemerült telefonról azonnal kezdeményezhetőek, és fogadhatóak a hívások. Az akkumulátor öt évig használható, újratölteni azonban nem lehet. Az Extra Power – tervezésének köszönhetően – rendkívül vékony, mivel formátuma egy kártyanaptár méretével azonos, könnyedén elfér akár egy nadrágzsebben is.

Az Extra Power a Nokia telefonokhoz közvetlenül, míg más márkájú telefonokhoz adapterrel csatlakoztatható. A termék abszolút környezetbarát, hiszen cadmium, ólom és higany felhasználása nélkül készült. Az Extra Power ára 1.490 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés