Connect with us

technokrata

Vészakksi mobiltelefonokhoz

Kütyük

Vészakksi mobiltelefonokhoz

Már Magyarországon is kapható a mobiltelefonokhoz kifejlesztett Extra Power vészakkumulátor.


A termék korlátlan szabadságot nyújt a mobilosoknak, hiszen az Extra Power tulajdonosoknak akkor sem kell kétségbe esniük, ha az utcán, a vonaton, a metrón, egy kiránduláson, vagy éppen egy olyan vészhelyzetben, mint egy baleset lemerül a telefonjuk, és a közelben sehol egy konnektor, vagy valami más energiaforrás. Minden bizonnyal nagy előszeretettel fogják használni a vitorlázás szerelmesei, az extrém sportok kedvelői, illetve azok is, akik sokat és szívesen kirándulnak erdőkbe, hegyekbe.

Ez a mobiltelefon kiegészítő amerikai találmány, az elsősorban fényképezőgépeiről világhíressé vált Polaroid szakemberei fejlesztették ki. A fejlesztések lezárultát követően a szabadalmat a japán Tokai vállalat vásárolta meg, amely nagy sikerrel forgalmazta, forgalmazza a terméket az Egyesült Államok mellett Japánban is.

A mobiltelefonra csatlakoztatott Extra Power 1 órányi kötetlenül felhasználható beszélgetési időt biztosít a tulajdonosának, tehát ugyanúgy felhasználható egy alkalommal egy órás beszélgetésre, mint akár hatvan egypercesre. Az Extra Power csatlakoztatását követően a lemerült telefonról azonnal kezdeményezhetőek, és fogadhatóak a hívások. Az akkumulátor öt évig használható, újratölteni azonban nem lehet. Az Extra Power – tervezésének köszönhetően – rendkívül vékony, mivel formátuma egy kártyanaptár méretével azonos, könnyedén elfér akár egy nadrágzsebben is.

Az Extra Power a Nokia telefonokhoz közvetlenül, míg más márkájú telefonokhoz adapterrel csatlakoztatható. A termék abszolút környezetbarát, hiszen cadmium, ólom és higany felhasználása nélkül készült. Az Extra Power ára 1.490 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák