Connect with us

technokrata

Vége az elmosódott mobil fotóknak!

Kütyük

Vége az elmosódott mobil fotóknak!

Immár nem először számolunk be olyan mobiltelefonról, melynek digitális fényképezőgép modulja képstabilizátor funkcióval büszkélkedhet.


Japán legnagyobb mobil operátora, az NTT DoCoMo ma kezdte meg a FOMA N902i típusjelzésű készülék kereskedelmi forgalmazását: a telefonban egy 2 megapixeles felbontású, Super CCD technológiájú képszenzor teljesít szolgálatot, mely szoftveres interpoláció révén akár 4 megapixeles felvételeket is képes rögzíteni. A rossz fényviszonyok melletti fényképezést nagymértékben elősegítő képstabilizátor a hagyományos fényképezőgépektől eltérően nem optikai, hanem elektronikus úton küszöböli ki a fotók nem kívánt bemozdulását, élességvesztését. A belül elhelyezett, videóhívásokhoz használatos második kamera 0,3 megapixeles (VGA) felbontással bír.

A szétnyitható kialakítású mobiltelefon alaphelyzetben 106 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 25 milliméter vastag, tömege pedig mintegy 127 gramm. A TFT technológiájú, 2,5 colos képátlójú belső LCD 240×345 pixeles (QVGA+) felbontása rendkívül részletgazdag képmegjelenítést tesz lehetővé, és akkor a 262 ezer színárnyalatról még nem is beszéltünk. A kiegészítő külső display 120×90 pixelt és 65 ezer színt tudhat magáénak.

A miniSD (Secure Digital) memóriakártyákat kezelő FOMA N902i a gyári specifikációk szerint 520 órás készenléti idővel, 140 perces beszélgetési idővel, illetve 90 perces videóhívás idővel rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin