Connect with us

Hirdetés

technokrata

Már kapható a Siemens SL75 ESCADA ékszermobil

Kütyük

Már kapható a Siemens SL75 ESCADA ékszermobil

Megjelent a kereskedelmi forgalomban a Siemens legújabb ékszertelefonja.

A Siemens SL75 ESCADA első körben Németországban kapható, de a későbbiekben várhatóan hazánkban is megvásárolható lesz. A német O2 mobil operátornál előfizetéssel együtt 380 euróba, vagyis mintegy 95 ezer forintba kerül az újdonság, előfizetés nélkül pedig 750 euró, vagyis közel 190 ezer fizetendő a telefonért.


A Siemens SL65 ESCADA közvetlen utódmodelljének tekinthető Siemens SL75 ESCADA korántsem szokványos, egyedi formatervezése fényűző és stílusos eleganciát sugall. Folyami kavicsra emlékeztető, lekerekített formája tökéletesen illeszkedik a kézbe, fémes, csillogó hatást keltő külseje pedig letisztult megjelenést és élénkséget kölcsönöz a telefonnak.

Akár vásárolunk, akár az edzőteremben vagyunk, az SL75-tel élvezet a telefonálás. Ha mobiltelefonunk csörög, anélkül is fogadhatjuk a hívást és cseveghetünk a hívó féllel, hogy működésbe hoznánk a készüléket szétcsúsztató szerkezetet. A médialejátszó és a digitális kamera ugyancsak egyszerűen működtethetők a billentyűzet használata nélkül, a telefon csukott állapotában.

Az aranyszínben pompázó SL75-tel a világ bármely táján telefonálhatunk, fényképeket és videofelvételeket készíthetünk, zenét hallgathatunk vagy akár multimédiás üzeneteket küldhetünk. A telefon 1,3 megapixeles, LED-es vakuval és ötszörös digitális zoom-mal ellátott kamerával, video- és MP3-lejátszóval, MMS- és e-mail-funkcióval valamint Bluetooth-szal és USB-kapcsolattal rendelkezik. 52 MB belső memóriája elegendő helyet biztosít a multimédiás tartalmak tárolására. A készülékbe telepített, személyes adatok tárolására is szolgáló szervező és a háromdimenziós grafika szinte elengedhetetlen része az SL75-nek.

A fotók és videók kitűnő minőségben jeleníthetők meg a nagyméretű, színes kijelzőn, de a mobiltelefon nemcsak a szemnek kedveskedik: MP3 és AAC formátumú csengőhangok széles skálája kényezteti fülünket, a videós csengőhangok pedig életre is keltik a dallamokban rejlő ritmust és ütemet. Az SL75-tel addig sem kell felfüggesztenünk a zenehallgatást, amíg a mobilunkon játszunk, vagy szöveges üzenetet írunk barátainknak.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés