Connect with us

technokrata

Már kapható a Siemens SL75 ESCADA ékszermobil

Kütyük

Már kapható a Siemens SL75 ESCADA ékszermobil

Megjelent a kereskedelmi forgalomban a Siemens legújabb ékszertelefonja.

A Siemens SL75 ESCADA első körben Németországban kapható, de a későbbiekben várhatóan hazánkban is megvásárolható lesz. A német O2 mobil operátornál előfizetéssel együtt 380 euróba, vagyis mintegy 95 ezer forintba kerül az újdonság, előfizetés nélkül pedig 750 euró, vagyis közel 190 ezer fizetendő a telefonért.


A Siemens SL65 ESCADA közvetlen utódmodelljének tekinthető Siemens SL75 ESCADA korántsem szokványos, egyedi formatervezése fényűző és stílusos eleganciát sugall. Folyami kavicsra emlékeztető, lekerekített formája tökéletesen illeszkedik a kézbe, fémes, csillogó hatást keltő külseje pedig letisztult megjelenést és élénkséget kölcsönöz a telefonnak.

Akár vásárolunk, akár az edzőteremben vagyunk, az SL75-tel élvezet a telefonálás. Ha mobiltelefonunk csörög, anélkül is fogadhatjuk a hívást és cseveghetünk a hívó féllel, hogy működésbe hoznánk a készüléket szétcsúsztató szerkezetet. A médialejátszó és a digitális kamera ugyancsak egyszerűen működtethetők a billentyűzet használata nélkül, a telefon csukott állapotában.

Az aranyszínben pompázó SL75-tel a világ bármely táján telefonálhatunk, fényképeket és videofelvételeket készíthetünk, zenét hallgathatunk vagy akár multimédiás üzeneteket küldhetünk. A telefon 1,3 megapixeles, LED-es vakuval és ötszörös digitális zoom-mal ellátott kamerával, video- és MP3-lejátszóval, MMS- és e-mail-funkcióval valamint Bluetooth-szal és USB-kapcsolattal rendelkezik. 52 MB belső memóriája elegendő helyet biztosít a multimédiás tartalmak tárolására. A készülékbe telepített, személyes adatok tárolására is szolgáló szervező és a háromdimenziós grafika szinte elengedhetetlen része az SL75-nek.

A fotók és videók kitűnő minőségben jeleníthetők meg a nagyméretű, színes kijelzőn, de a mobiltelefon nemcsak a szemnek kedveskedik: MP3 és AAC formátumú csengőhangok széles skálája kényezteti fülünket, a videós csengőhangok pedig életre is keltik a dallamokban rejlő ritmust és ütemet. Az SL75-tel addig sem kell felfüggesztenünk a zenehallgatást, amíg a mobilunkon játszunk, vagy szöveges üzenetet írunk barátainknak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek