Connect with us

technokrata

Itt a franciák első ultra-vékony mobilja

Kütyük

Itt a franciák első ultra-vékony mobilja

A Sagem a közeljövőben teljesen meg kívánja újítani mobiltelefon termékcsaládját, melynek első kézzel fogható jele a most debütált, my300X típusjelzésű készülék.


A jelek szerint a francia gyártó is beállt a sorba, vagyis komoly jövőt szán az ultra-vékony kialakítású mobiloknak. A Sagem my300X mindössze 14 milliméteres vastagsággal rendelkezik, amihez egyébként 105 milliméteres hossz, 46 milliméteres szélesség, illetve 88 grammos tömeg társul.

A kétsávos (900/1800 MHz) GSM modullal felvértezett készülékben egy igen csak átlagos képességű folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely egyrészt 128×128 pixeles felbontású, másrészt pedig 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat). A digitális fényképezőgép modulról ezúttal sajnos le kell mondanunk és a beépített (nem bővíthető) memória mérete is alig 3 MB.

A 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor révén 350 órás készenléti idővel, illetve 4 órás beszélgetési idővel bíró Sagem my300X Java MIDP 2.0 kompatibilis, ezenkívül pedig infravörös port és WAP 2.0 böngésző is helyet kapott benne.

A Sagem my301x típusjelű testvérmodell ezenfelül háromnormás GSM modult, Bluetooth támogatást és MP3/AAC lejátszót is kapott, a Sagem my302x változat pedig elsősorban ellenálló kiviteléről ismerszik meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp