Connect with us

technokrata

Elképesztő sebességű Samsung mobilok

Kütyük

Elképesztő sebességű Samsung mobilok

A Samsung hamarosan WiBro kompatibilis mobiltelefonokat fog bejelenteni.


A dél-koreai székhelyű vállalat a ˝2005 APEC IT Exhibition˝ nevezetű rendezvény keretein belül rántja majd le a leplet legújabb mobil fejlesztéseiről. Egész pontosan olyan készülékekről van szó, melyek immár a WiBro technológiát is támogatják. A WiBro nem más, mint a Mobile WiMAX koreai változata. A 2,3 GHz-es frekvenciát használó WiBro 1-5 kilométeres körzetben nem kevesebb mint 30-50 Mbit/s-os adatátviteli sebességet tesz lehetővé.

A Samsung konkrétan két, világújdonságnak számító WiBro mobiltelefont fog bemutatni. A H1000 típusjelzésű modell telefon formát, az M8000-es készülék pedig kéziszámítógép vonásokat kapott a tervezőasztalon. A Samsung H1000 egy szétnyitható kialakítású mobil, mely a hagyományostól eltérően nem csak felfelé, hanem oldalra is kinyitható. Érdekesség, hogy a telefon belsejében egy teljes értékű QWERTY billentyűzetet találunk. A képmegjelenítésről egy 2,2 colos képátlójú, nagyfelbontású TFT LCD gondoskodik, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 2 megapixeles fényképezőgép modulról, a második kiegészítő kameráról, illetve a TV-kimenetről.

Az M8000-es okostelefonból sem hiányzik a QWERTY billentyűzet, ennek a modellnek azonban egyelőre sűrű homály fedi a további specifikációit.

A Samsung ezenkívül várhatóan egy PCMCIA szabványú, notebookokban és Tablet PC-kben használható WiBro kommunikációs kártyát is be fog mutatni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom