Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újraindult a Fotexnet Ingyenlottó

Kütyük

Újraindult a Fotexnet Ingyenlottó

A játék rövid szünet után ismét mindennap nyereményekkel várja játékosait.

Az új Ingyenlottó a már jól ismert szisztémára épül, azaz a játékosok gyűjthető virtuális számlaösszegeket nyernek, amelyet a Fotexnet Áruházakban tudnak levásárolni. Újdonság, hogy a játék fődíja ezentúl nem virtuális számlaösszeg, hanem a 2006. Év Autójának választott Renault Clio személygépkocsi, amelyet a telitalálatot elérő játékosok nyernek meg. A játékban, melyhez mindössze egy ingyenes regisztráció szükséges, 7 számot kell eltalálni a 70-ből. A nyertes számok sorsolása naponta történik.

A játékosok nyereményeiket a Fotexnet Áruházakban tudják felhasználni rendelésük meghatározott arányában. A vásárlók ezáltal fix kedvezményhez jutnak a Fotexnet Áruházakban, az áruházak üzemeltetői pedig közvetlen ráfordítás nélkül, csak a ténylegesen realizált vásárlások után kedvezményt bizosítva jutnak egy hatékony marketingeszközhöz. Az Ingyenlottón elhelyezett hirdetések a hagyományos bannerhirdetéseknél – a hirdetés méretéből és a játék sajátosságaiból kifolyólag – mintegy 50-100-szor nagyobb átkattintási arányt generálnak.

Az új Ingyenlottó rendszeres akciókkal és tárgynyereményekkel is várja majd játékosait. Mivel a játék egyben rendkívül hatékony hirdetési felület is, a partnereinkkel együttműködve egyszerűen tudunk majd külön promóciókat szervezni a játék köré – mondta el Porkoláb Péter, a játékot üzemeltető Fotexnet Kft. ügyvezető igazgatója.

Az Ingyenlottó játékosai jelenleg 10 különböző áruházban tudják nyereményüket levásárolni a Fotexnet kereskedelmi portálján, de a részt vevő partnerek elégedettsége azt jelzi, hogy hamarosan további áruházak is csatlakoznak az akcióhoz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés