Connect with us

Szupergyors Internet: ADSL2 Magyarországon!

Kütyük

Szupergyors Internet: ADSL2 Magyarországon!

A minap írtunk arról, hogy az Egyesült Királyságban beindulni látszik az ADSL2 technológia terjedése, s most örömmel tájékoztathatjuk olvasóinkat, hogy a folyamat itthon is megkezdődött a Pantel jóvoltából.

A PanTel Távközlési Kft tájékoztatása szerint az országban elsőként, a mai nappal megkezdte az ADSL2 alapú szolgáltatás nyújtását. A sikeres TDC akvizíció után a PanTel magasabb sebességi fokozatra kapcsolt és az országosan elérhető kisvállalati (PanTel PAKK) csomag mellett bevezette mind Magyarországon, mind a régióban elsőként az ADSL2 alapú, következő generációs szolgáltatást.

Az ADSL2 szolgáltatás főbb jellemzője az akár 12 Mbit/s sebességű ADSL hozzáférés ami néhány héten belül – leállás és üzemszünet nélkül – ADSL2+ kódolásra történő átállással akár 24 Mbit/s-ig bővíthető. A PanTel Dinamit néven bevezetett csomag korábban nem látott alacsony árszinten 4 illetve 6 Mbit/s-os sebességű ADSL szolgáltatást tartalmaz kisvállalkozások számára.

A csomag része IP alapú telefon szolgáltatás is, ami percenként akár nettó 5,7 Ft-ért teszi lehetővé belföldi távolsági hívások bonyolítását. A PanTel Dinamit csomag legfontosabb jellemzője – mely lényeges előnyt jelent az ügyfél számára -, hogy az ügyfél mind telefonszámát, mind készülékeit megtarthatja, sőt a szerződés kötést követően a korábbi távközlési szolgáltatónak nem kell semmiféle díjat, még havi díjat sem fizetnie.

Jelenleg a PanTel Dinamit csomag Budapest belvárosában (V., VI. és VII. kerületben) érhető el. 2005. november végére már Budapest nagy része, illetve Tatabánya és Szombathely is lefedésre kerül. 2006. év elején további nagyvárosok bekapcsolását tervezi a vállalat.

A bevezetett technológia lehetővé teszi IPTV – IP alapú kábel TV, illetve video – szolgáltatás nyújtását is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő