Connect with us

technokrata

Művészetek Palotája Interaktív Portál – újabb elsőség

Kütyük

Művészetek Palotája Interaktív Portál – újabb elsőség

A Művészetek Palotája Interaktív Portál az Év Honlapja kitüntetés után a Magyar Tartalomipari Szövetség megmérettetésén is első helyezést ért el.

A neves kulturális intézmény interaktív kommunikációs csatornája ezúttal az eSzórakozás kategória győzteseként nyerte el a rangos elismerést. Készítője, a Mirai Interactive ügynökség az Arcus Interactive Group tagja.

A Mirai Interactive által tervezett és kivitelezett kulturális portál az első olyan interaktív kommunikációs megoldás, amely egyazon évben két fontos hazai díjat is kiérdemelt. Mind az Év Honlapja Kultúra kategóriájában, mind pedig az eFestival eSzórakozás kategóriájában a legjobbnak bizonyult a számos pályázat közül.

A Művészetek Palotájának online kommunikációs tevékenységét az intézmény különleges épületével, küldetésével és szemléletével tökéletes összhangban alakították ki a Mirai Interactive szakemberei. A weboldal a jellegében is változatos ismeretanyag logikus felépítésével és interaktív eszközeivel járul hozzá a Palota sikeréhez.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök