Connect with us

technokrata

Madonna exkluzív lemezbemutató koncert a Chello portálon

Kütyük

Madonna exkluzív lemezbemutató koncert a Chello portálon

Madonna mai londoni zártkörű, exkluzív lemezbemutató koncertjét a hazai rajongók is megtekinthetik a UPC szélessávú kábeles internetszolgáltatása, a Chello portálján.

Madonna ma exkluzív, zártkörű koncerten mutatja be új, Confessions on a Dance Floor című CD-jét, abban a kis londoni KOKO klubban, ahol a pályafutását kezdte 22 évvel ezelőtt. A világsztár Angliában első alkalommal adja elő új felvételeit, köztük az átütő erejű Hung Up című számot is, a világszerte 40 országból érkező 1500 szerencsés rajongójának, akik egy vetélkedőn nyertek erre belépőjegyet. Karrierje elején, 1983 júniusában, Everybody című underground slágerének megjelenésekor ugyanebben a – korábban Camden Palace-nek nevezett – klubban lépett fel az énekesnő, aki azóta már több mint 200 millió darabot adott el lemezeiből és legutóbbi londoni fellépését – a Live8 koncerten – ötmilliárd néző kísérte figyelemmel.

A mai koncert internetes közvetítési jogait megvásárolta a legnagyobb európai kábeles szolgáltató-csoporthoz, a UPC-hez tartozó Chellomedia. Ennek köszönhetően Hollandiában, a helyi Chello portálon ma élőben is nyomon követhetik a rajongók a Madonna-show-t, néhány más országban, köztük Magyarországon pedig november 21-től lesz látható a teljes előadás. Az oldalon az egyes zeneszámokat többféle méretű és így különböző internetsebességet igénylő videostream formátumú klipek formájában tekinthetik meg jövő hétfőtől az érdeklődők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák