Connect with us

Hirdetés

technokrata

Madonna exkluzív lemezbemutató koncert a Chello portálon

Kütyük

Madonna exkluzív lemezbemutató koncert a Chello portálon

Madonna mai londoni zártkörű, exkluzív lemezbemutató koncertjét a hazai rajongók is megtekinthetik a UPC szélessávú kábeles internetszolgáltatása, a Chello portálján.

Madonna ma exkluzív, zártkörű koncerten mutatja be új, Confessions on a Dance Floor című CD-jét, abban a kis londoni KOKO klubban, ahol a pályafutását kezdte 22 évvel ezelőtt. A világsztár Angliában első alkalommal adja elő új felvételeit, köztük az átütő erejű Hung Up című számot is, a világszerte 40 országból érkező 1500 szerencsés rajongójának, akik egy vetélkedőn nyertek erre belépőjegyet. Karrierje elején, 1983 júniusában, Everybody című underground slágerének megjelenésekor ugyanebben a – korábban Camden Palace-nek nevezett – klubban lépett fel az énekesnő, aki azóta már több mint 200 millió darabot adott el lemezeiből és legutóbbi londoni fellépését – a Live8 koncerten – ötmilliárd néző kísérte figyelemmel.

A mai koncert internetes közvetítési jogait megvásárolta a legnagyobb európai kábeles szolgáltató-csoporthoz, a UPC-hez tartozó Chellomedia. Ennek köszönhetően Hollandiában, a helyi Chello portálon ma élőben is nyomon követhetik a rajongók a Madonna-show-t, néhány más országban, köztük Magyarországon pedig november 21-től lesz látható a teljes előadás. Az oldalon az egyes zeneszámokat többféle méretű és így különböző internetsebességet igénylő videostream formátumú klipek formájában tekinthetik meg jövő hétfőtől az érdeklődők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés