Connect with us

technokrata

Sony Ericsson Z300: elegáns és olcsó kagylótelefon

Kütyük

Sony Ericsson Z300: elegáns és olcsó kagylótelefon

Ez a gránitszürke és ametiszt-lila színben kapható, kicsi, elegáns kagylótelefon a stílusra sokat adó vásárlók érdeklődésére tarthat számot, akik hangulatukhoz, ízlésükhöz és életstílusukhoz alkalmazkodó, de mégis egyszerű készüléket keresnek.


A ˝kagylóhéj˝ felnyitásakor ragyogó, éles színekkel rendelkező kijelző (128×128 pixel, 65 ezer szín) és meglepően nagy méretű billentyűzet tárul a szemünk elé. A navigációs billentyűvel az összes fő funkció egyetlen gombnyomással elérhető. A telefon összecsukásakor automatikusan bekapcsol a billentyűzár, a külső kijelző pedig az időt és a bejövő hívások adatait mutatja.

A Z300 esetében a hangsúly a telefonáláson és a szöveges üzeneteken van, de természetesen tartalmaz telefonkönyvet, naptárt, emlékeztető funkciót és ébresztőórát is. Az üzletekben kapható Style-Up elő- és hátlapokkal ez a készülék is személyre szabható. Ezen felül az összes csomagban található Crystal Décor segítségével a felhasználók tényleg valódi egyéniséggé varázsolhatják készüléküket.

A Z300 2005 negyedik negyedévében kerül piacra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák