Connect with us

technokrata

Sony Ericsson J230: hangolódj rá!

Kütyük

Sony Ericsson J230: hangolódj rá!

A Sony Ericsson ma bemutatott J230-as telefonjába beépített FM rádió lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy a navigációs billentyű egyetlen gombnyomásával kedvenc állomásukra hangoljanak, legyen az zene-, sport- vagy akár hírcsatorna.


A telefonhoz sztereó fülhallgató is tartozik, a felhasználói élmény további fokozása érdekében. A készülék hátulján található hangszóró teszi teljessé az összképet. A J230 típus esetében is választani lehet az egy- és többikonos menüstílusok között, a közvetlen kezelői felület pedig a funkciók egyszerű és gyors elérését biztosítja.

Rádióhallgatás, hívásfogadás, telefonszám kikeresése vagy SMS küldése mind-mind egyetlen gombnyomással kivitelezhető. A J230 hófehér, cseresznyepiros és mélykék színben kapható, és szintén személyre szabottá tehető a Style-Up elő- és hátlapokkal. Ráadásul a J230 akár 500 telefonszámot is tárolni képes telefonkönyvében és 200 SMS-t befogadó tárhellyel rendelkezik.

˝A fogyasztók és a fogyasztói igények egyre szélesebb körére terjesztjük ki folyamatosan a Sony Ericsson termékválasztékát˝ – jelentette ki Varga Mihály, a Sony Ericsson közép kelet európai marketing menedzsere. ˝Az új készülékek megjelenésével még többen engedhetik meg maguknak, hogy Sony Ericsson készüléket vásároljanak, azok is, akiknek eddig csupán ez a vágyaiban szerepelt. Ezen vásárlóink is több készülék közül választhatnak, amelyek mindegyike könnyen kezelhető és letisztult, modern vonalvezetésű˝.

A Sony Ericsson J230 várhatóan 2006 első negyedévében jelenik meg a kereskedelmi forgalomban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp