Connect with us

technokrata

Sony Ericsson J220: egyszerűség és könnyen kezelhetőség

Kütyük

Sony Ericsson J220: egyszerűség és könnyen kezelhetőség

A Sony Ericsson J220 készüléket könnyen kezelhetőre tervezték a japán, illetve svéd mérnökök.


A fogyasztók kiválaszthatják a nekik legjobban tetsző menüt: az egyszerű egyikonos vagy a Sony Ericsson népszerű többikonos verziója közül, amellyel az összes fontos funkció egy szempillantás alatt áttekinthető.

A közvetlen navigáció billentyűje és az azon található ikonjelölések egyszerűbbé teszik a leggyakrabban használt funkciók elérését. Nagy tárolókapacitása révén akár 500 telefonszámot és 200 SMS-t is képes tárolni. A tartozéküzletekben kapható Style-Up elő- és hátlapokkal a készülék személyre szabottá tehető. A J220 bársonyfekete és égkék színben kapható.

A Sony Ericsson legújabb telefonjait azon fogyasztók számára tervezték, akik kiforrott formatervezésű, alacsony árú, de egyúttal megbízható márkanevű készüléket keresnek, amelyek könnyen, egyszerűen használhatóak. A most bemutatott készülékek mind más és más vonzerőt rejtenek. Közös tulajdonságuk azonban, hogy a telefonos és írott szöveges kommunikációt a lehető legegyszerűbbé teszik olyan funkcióik révén, mint a közvetlen navigáció, az egyikonos menük vagy a színes képernyők.

A 280 órás készenléti, illetve 6 órás beszélgetési időt biztosító Sony Ericsson J220 készülék 2006 első negyedévében kerül majd kereskedelmi forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp