Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jönnek az üzemanyagcellás Motorola mobilok

Kütyük

Jönnek az üzemanyagcellás Motorola mobilok

Minden jel arra mutat, hogy egyes Motorola mobiltelefonok energiaellátásáról hamarosan már nem hagyományos akkumulátorok fognak gondoskodni.

Történt ugyanis, hogy a Motorola Ventures stratégiai befektetést hajtott végre a Tekionban, mely amerikai vállalat kifejezetten mobil készülékekbe szánt mikro üzemanyagcellák fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. A szerződő felek a megállapodás pontos anyagai vonzatait illetően egyelőre nem kívántak nyilatkozni.

A Tekion jelenleg többek közt egy olyan, úgynevezett ˝személyi energiaforrás˝, a Formira Power Pack kifejlesztésén dolgozik, mely olyan kisméretű, hogy lényegében bármely jelenlegi mobil eszközbe könnyedén beletehető, és minden korábbinál hosszabb használati időt biztosít. A Tekion féle technológiákat a későbbiekben várhatóan többek közt mobiltelefonokban, kéziszámítógépekben és notebookokban fogják alkalmazni.

Azzal kapcsolatban nincsenek konkrét információink, hogy a Motorola mikor jelenti majd be első, üzemanyagcellás energiaforrással ellátott mobiltelefonját.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés