Connect with us

technokrata

A Whiskey-s után most itt a mobiltelefonos bankrabló!

Kütyük

A Whiskey-s után most itt a mobiltelefonos bankrabló!

Manapság egyes bankrablók még ˝munka˝ közben sem tudnak megválni a mobiltelefonjuktól.


Az Egyesült Államokban egy bankrabló hölgy az elmúlt hetekben több pénzintézetet is kirabolt, mindezt azonban úgy tette, hogy közben végig telefonált. A fiatalasszony a közelmúltban négy fiókot rabolt ki Észak-Virginiában, legutóbb például Ashburnben, november 4-én tett látogatást egy bankban. Itt a biztonsági kamera lényegében mindent felvett, így például jól látható a szalagokon, ahogy a rabló végig mobilozik a helyiségben, majd pedig egyszerűen csak kisétál onnan az utcára.

A pénzintézet munkatársai elmondták, hogy az erőszakot nélkülöző hölgyemény egyszer csak kinyitotta az erszényét, melyben egy pisztoly lapult, majd pedig csendben odacsúsztatott a pénztárosnak egy a követelésével teleírt papírcetlit. Érdekesség, hogy a mobiltelefonját eközben egy pillanatra sem emelte el a fülétől és végig beszélgetett valakivel.

Egyes szakértők szerint elképzelhető, hogy női mivolta miatt a bankrabló nagyobb biztonságban érezte magát akció közben, ha valakivel telefonon beszélgethetett, és ez a valaki akár a hölgy édesanyja is lehetett.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák