Connect with us

A kínaiak lemásolták a Motorola V3 RAZR mobilt

Kütyük

A kínaiak lemásolták a Motorola V3 RAZR mobilt

A kínai hamisítók és másolók legfrissebb áldozata nem más, mint a Motorola népszerű, ultra-vékony V3 RAZR mobiltelefonja.


A tavaly nyáron debütált divatteremtő Motorola V3 RAZR kínai másolata V500 névre hallgat és első pillantásra alig lehet megkülönböztetni az eredetitől. Alaposabban szemügyre véve azonban fény derül a kisebb nagyobb különbségekre: a kínai modell némileg rövidebb, mint a V3, viszont egyben vastagabb is annál, belső kijelzője (176×220 pixel) pedig jelentősen kisebb méretű, ráadásul alatta egy méretes, nem túl tetszetős GPRS felirat kapott helyet. Ezek alapján elmondható, hogy kis odafigyeléssel elkerülhető, hogy a V3-ra vágyók véletlenül kínai V500-at vigyenek haza.

A fekete színben pompázó kínai mobiltelefonba egyébként nem is olyan rossz, 1,3 megapixeles felbontású CMOS digitális fényképezőgép került, melynek segítségével akár 1.280×1.024 pixeles fotók is készíthetők. A belső memória 64 MB-os, ami miniatűr TransFlash memóriakártyák révén könnyedén tovább bővíthető.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a kínai V3 másolat mintegy harmadannyiba fog kerülni, mint az eredeti Motorola V3, no persze könnyen elképzelhető, hogy a rendkívül alacsony árral a minőség is összhangban lesz.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom