Connect with us

technokrata

Kémfotók a Motorola szupertitkos új telefonjairól!

Kütyük

Kémfotók a Motorola szupertitkos új telefonjairól!

Napvilágot látott néhány fotó a Motorola közeljövőben debütáló legújabb mobiltelefonjairól.


A világhálón mostanság két olyan kémfotó kering, melyen a Motorola két, egyelőre még fejlesztési stádiumban lévő vadonatúj készüléke látható. A projektoros vetítésről készített, nem túl jó minőségű fotók egyikén egy bizonyos ˝Glowing PEBL˝, vagyis ragyogó PEBL modell látható, mely a jelenleg forgalomban lévő PEBL készülék egy újabb változata. A titokzatos, kavicsformájú újdonságról jelen pillanatban mindössze annyi tudható, hogy szétnyitható kialakítású, rejtett antennás, két kijelzős és beépített kamerás.

A másik felvételen egy ˝RAZR PDA˝ névre keresztelt készülék látható, mely könnyen kikövetkeztethető módon tulajdonképpen egy hagyományos kéziszámítógép és egy ultra-vékony RAZR mobiltelefon keresztezése. A RAZR PDA érdekessége nem más, mint a felhajtható előlap, illetve a nagyméretű érintőkijelző.


Egyes források szerint a Motorola hamarosan kiadja majd a nemrégiben debütált Moto Q újabb, fehérszínű változatát is, mely készülék jelenleg az Archimedese fejlesztési kódnevet viseli magán.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák