Connect with us

Hirdetés

technokrata

VoIP a Microsofttól

Kütyük

VoIP a Microsofttól

A Microsoft fel kívánja gyorsítani az „egységes kommunikációra” vonatkozó elképzeléseinek megvalósítását: a különböző kommunikációs csatornák (e-mail, azonnali üzenetek, SMS, beszédhang/telefon, valamint hangos-, videó- és webes konferencia) egységbe forrasztását.

A zürichi székhelyű media-streams.com által fejlesztett technológia révén a Microsoft a Microsoft Office valós idejű kommunikációs platformján is használható VoIP technológiát kínál ügyfelei számára, a Microsoft Office Live Communications Server rendszerre támaszkodva. A VoIP technológia az infómunkások számára nagyobb rugalmasságot biztosít, olyan, mindenütt jelen lévő képességeket jelent, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a leggyakrabban használt szoftvereken és szolgáltatásokon keresztül még nagyobb hatékonysággal tudjanak együtt dolgozni.

A svájci cég felvásárlásával a Microsoft célja, hogy VoIP alapú kommunikációs megoldásokat fejlesszen, illetve új lehetőségeket teremtsen a Microsoft valós idejű együttműködési (Real-Time Collaboration) technológiáját alkalmazó felhasználók és partnerek számára.

„A media-streams.com VoIP technológiája a Microsoft valós idejű együttműködési platformjának része lesz, és ezzel a platform értékesebbé válik a felhasználók, illetve partnereink számára.” – mondta Anoop Gupta, a Microsoft valós idejű együttműködéssel foglalkozó csoportjáért felelős alelnök.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés