Connect with us

Pannon GSM: SMS és MMS változások

Kütyük

Pannon GSM: SMS és MMS változások

A Pannon GSM tájékoztatja előfizetőit, hogy a számlás, illetve a kártyás szolgáltatásokra vonatkozó Általános Szerződési Feltételek 2005. december 12-től az alábbiak szerint módosulnak.

Emelt díjas szolgáltatás

A fogadott emelt díjas SMS alapú szolgáltatás díjai:
Díjzóna – Nettó ár/darab – Bruttó ár/darab
1782 (rövid hívószám) – 400 forint – 500 forint.

MMS tartalomszolgáltatás
Az MMS tartalomszolgáltatás keretében használt 1777-es rövid hívószámra küldött regisztrációs SMS-ek díja megegyezik az előfizető tarifacsomagja szerinti, Pannon GSM hálózatán belüli SMS-küldés díjával.
A szolgáltató az előfizető által regisztrált tartalmakat MMS-ben bocsájtja az előfizető rendelkezésére. A 1777-ről fogadott MMS díja bruttó 49 forint/MMS. A díj az MMS kézbesítésekor kerül levonásra az előfizető egyenlegéből (számlás előfizető esetén az EDSZ egyenlegből).
Az MMS sikeresen kézbesítettnek minősül, ha az a szolgáltató üzenetközpontjába megérkezett, és a szolgáltató a kézbesítést megkísérelte.
Az egyszeri regisztráció után a szolgáltató a szolgáltatás előfizető általi lemondásáig folyamatosan küldi az előfizető által megrendelt tartalmakat. A regisztrált szolgáltatás lemondása a 1777-es rövid hívószámon keresztül, a szolgáltató által meghatározott módon történik. Erről a ezolgáltató az előfizetőt SMS-ben értesíti.

A szolgáltatás igénybevétele során az SMS kedvezmények nem érvényesíthetők.

Az igénybevétel feltétele:
A szolgáltatást minden olyan előfizető igénybe veheti, aki megrendelte az MMS szolgáltatást, megrendelte a szolgáltató által meghatározott módon a regisztrációs alapú MMS tartalomszolgáltatást, rendelkezik az MMS szolgáltatás igénybevételére alkalmas készülékkel, illetve megfizeti a szolgáltató által a mindenkor érvényes
díjszabásban meghatározott díjat.

Az MMS tartalomszolgáltatás csak a Pannon GSM hálózatából használható. Amennyiben az előfizető külföldről az MMS tartalomszolgáltatás rövidszámaira SMS-t küld, a fenti díjakon kívül a külföldön küldött SMS díját is meg kell fizetnie.

A módosított Általános Szerződési Feltételek teljes szövege a Pannon GSM bemutatótermeiben és honlapján 2005. november 12-től az előfizetők rendelkezésére áll.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom