Connect with us

Nokia E70: az üzenetküldő készülék

Kütyük

Nokia E70: az üzenetküldő készülék

Első ránézésre a Nokia E70 olyan, mint egy modern okostelefon…


Azonban ha kinyitjuk, akkor a gyors és a könnyű gépeléshez szükséges teljes billentyűzetet, az e-mailek olvasásához, a mellékletek (dokumentumok, táblázatok, prezentációk, PDF-anyagok, és ZIP-pel tömörített fájlok) megtekintésére, valamint szerkesztésre (dokumentumok, táblázatok, prezentációk) használható, nagyvonalúan széles színes kijelzőt találunk, így a bejövő levelek tekintetében mindig naprakészek maradhatunk. A Nokia E60-hoz és a Nokia E61-hez hasonlóan a Nokia E70 is támogatja a fejlett hangfunkciókat, valamint az e-mailt is tartalmazó, hagyományos alkalmazáscsomagot.

A Nokia két változatban gyártja a Nokia E70-et: az egyik az európai és az ázsiai piacra készül (GHSM 900/1800/1900/WCDMA 2100), a másik pedig az amerikai kontinens mobilhálózatain (GSM 850/1800/1900) használható. Azonban mindkét változat világszerte képes a GSM hálózatok közötti barangolásra.

Az új, üzleti célra optimalizált Nokia E sorozatú készülékek az iparágban elsőként támogatják az OMA DM-on alapuló, távolról végzett készülékkezelést, amely komoly eszközt ad az informatikai vezető kezébe a készüléken tárolt vállalati adatok ellenőrzésére és védelmére. Az informatika például a törlés, lezárás, feladatkezelés, alkalmazáskezelés és testre szabás funkciók révén a készülékek konfigurálását is távoli hozzáférés segítségével végezheti el. A készülékeken és a háttérmentést végző rendszereken tárolt, vagy a hálózaton keresztül továbbított adatok esetében a szigorú vállalati követelményeknek megfelelő védelmet a Nokia hálózatbiztonság terén szerzett tudása garantálja.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom