Connect with us

Nokia E60: klasszikus, kamera nélküli mobil

Kütyük

Nokia E60: klasszikus, kamera nélküli mobil

A Nokia E60 a klasszikus formájú mobiltelefonok határozott megjelenését, kényelmét és használhatóságát nyújtja.


A beépített kihangosítótól és konferencia-hívástól kezdve a Push to Talk-hoz hasonló, hangalapú alkalmazásokon keresztül az IP-alapú telefóniáig a fejlett hívásfunkciók egész sorát felvonultató Nokia E60 az aktív hangkommunikációhoz rendelkezésre álló legjobb eszköz – az irodán kívül és belül is.

A Nokia E60 a nagy területet lefedő WCDMA hálózaton át gyors és rugalmas adatkapcsolatot biztosít, a helyi hozzáférést pedig a WLAN oldja meg, költséghatékony módon. Bár a készüléket egykezes használatra tervezték, a nagy, színes kijelzőn egyszerűen begépelhetők az elektronikus levelek és a naptárbejegyzések.

A Nokia E60 a GSM 900/1800/1900, és a WCDMA 2100 hálózaton működik.

˝A készülékek fejlesztése során alaposan megvizsgáltuk ügyfeleink igényeit, és az alábbi két új tendencia kibontakozását figyeltük meg: egyrészt az informatikai osztályok biztonságos és kezelhető platformot szeretnének, másrészt pedig a munkavállalók sokféle elvárását és munkastílusát kielégítő készülékekre is igény jelentkezik˝ – mondta Niklas Savander, a Nokia üzleti készülékekkel foglalkozó részlegének alelnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom