Connect with us

Modern multimédia a Nokia N71 kagylómobillal

Kütyük

Modern multimédia a Nokia N71 kagylómobillal

A Nokia tegnap Magyarországon is bemutatta a Nokia N71-et, a Nokia Nseries nagy teljesítményű multimédiás termékskálájának legfrissebb készülékét.

A mobil élet gazdagságát feltáró Nokia N71 egyszerű és megbízható eszközt kínál az új multimédiás élmények megismerésére. A nagy felbontású, 2,4 colos QVGA kijelzővel rendelkező, elegáns, kompakt, összecsukható Nokia N71 a gazdag Nokia Nseries multimédiás funkciókészlet mellett sokoldalú szórakoztatással és továbbfejlesztett internetböngészővel fokozza a felhasználói élményt.


A nagy felbontású, színes kijelzőnek (320×240 képpont, 262.144 színárnyalat) köszönhetően még élvezetesebb böngészést garantáló Nokia N71 támogatja a Mini Map-pel ellátott új Nokia webböngészőt. A Mini Map a weboldal félig átlátszó, teljes képét mutatja, így a felhasználók az oldal bármely sarkába ösztönösen eltalálnak, és pont olyannak látják az internetlapot, ahogy azt a grafikusok eredetileg megtervezték. Az új böngésző emellett az RSS feed-eket is engedélyezi, így a felhasználók előfizethetnek kedvenc weboldalaikra, és fogadhatják a rendszeres frissítéseket.

A Nokia XpressMusic család legújabb tagjaként a zsebre vágható Nokia N71 digitális zenével, videofelvételekkel, és sztereó FM rádióval szórakoztatja felhasználóit. Az XpressMusic márka segítségével a felhasználók egyszerűen felismerhetik az elsőrangú zenei élményt garantáló Nokia termékeket. A Nokia N71 ötsávos hangszint-szabályozóval rendelkezik, és bemenetet biztosít az akár 2 GB-os, maximum 1.500 dal tárolására képes miniSD kártyához. A felhasználók az állományokat az USB 2.0-n keresztül egyszerűen áthúzhatják a kompatibilis személyi számítógépről a Nokia N71-re. A készülék támogatja a Vizuális rádiót, amely gazdag, interaktív információs csatornát biztosít a felhasználók számára, akik adatokat tudhatnak meg például az éppen szóló zenével és előadóval kapcsolatban.

A Nokia N71 segít abban is, hogy könnyen nyomon követhessük elfoglalt munkanapjaink programját és társasági kötelezettségeinket. A legújabb 3G technológiának köszönhetően a felhasználók gyors internet-kapcsolatot élvezhetnek, amely ideális a mellékletekkel rendelkező e-mailek küldéséhez, az internet böngészéséhez, vagy a barátoknak megmutatni kívánt, kedvenc képeink internetre való feltöltéséhez. A Bluetooth vezeték nélküli technológián, infravörössel, vagy USB-n keresztül a szervezőben tárolt adatok egész sorát, többek között a határidőnapló, a notesz, és a teendők tartalmát is könnyedén szinkronizálhatjuk a kompatibilis személyi számítógéppel. Az e-mail, az azonnali üzenetküldés, az MMS és az SMS segítségével pedig a barátokkal vagy a munkatársakkal sem veszítjük el a kapcsolatot. A Nokia N71 emellett a Catalogs Client mobil vásárlási alkalmazást is tartalmazza, amellyel a felhasználók pillanatok alatt felfedezhetik, kipróbálhatják, és megvásárolhatják a szolgáltatók vagy külső szereplők által kínált új alkalmazásokat, szolgáltatásokat és tartalmakat.

A két megapixeles kamerát tartalmazó Nokia N71 felhasználói megörökíthetik a spontán pillanatokat vagy élményeket, a Nokia XpressShare megoldásnak köszönhetően pedig a felvételeket egy pár kattintással gyorsan és könnyedén másokkal is megoszthatják. A Nokia XpressShare-rel a fényképeket, a videó-, és hangfelvételeket rögzítés után azonnal, vagy a galériából kiválasztva e-mailben, MMS-ben, vagy közvetlenül Bluetooth vezeték nélküli kapcsolaton keresztül mutathatjuk meg másoknak. A képeket a nagy felbontású, színes kijelzőn egyébként akár azonnal is megoszthatjuk barátainkkal. A kijelző a videó-kommunikáció, így a videomegosztás (video sharing) élményét is fokozza. Videomegosztás során a normál hanghívás közben a telefonhasználók videofelvételeket mutathatnak meg egymásnak, vagy oszthatják meg egymással a látványt.

A Nokia N71 szerezte zenei élményt az értékesítési csomagban található Nokia audio-adapter segítségével fokozhatjuk. Az audio-adapterrel a felhasználók normál sztereó fülhallgatóval hallgathatják a készülék digitális zenelejátszóját vagy sztereó FM rádióját. A külön megvásárolható Nokia audiokábellel a Nokia N71-et a zenét sztereóban megszólaltató, kompatibilis otthoni hifi-berendezéshez is csatlakoztathatjuk.

Az S60 harmadik kiadásán és a Symbian operációs rendszeren alapuló Nokia N71 várhatóan 2006 első negyedévében jelenik meg az üzletekben, kedvezmények nélküli ára pedig 400 euró körül mozog majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom