Connect with us

Szenzáció: képstabilizátoros 3 megapixeles okostelefon!

Kütyük

Szenzáció: képstabilizátoros 3 megapixeles okostelefon!

Egy hazánkban nem túlságosan ismert, távol-keleti székhelyű cég egy igen csak nagy tudású okostelefonnal kíván megjelenni a piacon.

A PiTech smartphone újdonságának érdekessége, hogy a megszokottól eltérően nem Symbian, vagy Windows Mobile, hanem Palm operációs rendszer teljesít szolgálatot rajta.


A PiTech I-10 névre keresztelt készülék figyelemreméltó digitális fényképezőgép modullal büszkélkedhet: a kamera segítségével akár 3 megapixeles felbontású fotókat is készíthetünk, ezenkívül pedig említést érdemel az autofókusz, a képstabilizátor, a vaku, valamint a videófelvételi lehetőség. Az elkészült képek és videók a belső memóriában, illetve miniSD (Secure Digital) formátumú memóriakártyákon tárolhatók el.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésre képes okostelefon a GPRS mellett az annál jóval gyorsabb EDGE adatátviteli technológiát is támogatja. A PiTech I-10 ezenkívül Bluetooth 2.0 kompatibilis, érintőkijelzője pedig 240×320 pixeles felbontású.

A készülék várhatóan valamikor 2006 második negyedévében debütál majd az európai piacon. Az ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom