Connect with us

technokrata

VIVAnet ADSL január végéig ingyen

Kütyük

VIVAnet ADSL január végéig ingyen

A VIVAnet téli akciója keretében január végéig ingyen kínálja ADSL szolgáltatásait – folyamatos fizetéses konstrukciója keretében a családi ADSL csomag már havi nettó 4158 Ft-ért elérhető.

November-december hónapokban a VIVAnet akcióval várja előfizetőit: a VIVAdsl Családi és Irodai, vagy EXTRAdsl csomagokat december végéig megrendelő ügyfelek jövő év január végéig ingyen internetezhetnek. A díjmentes időszak letelte után is kedvező díjakat garantál a szolgáltató, a korlátlan 512-es VIVAdsl Családi csomag 2 éves előfizetés esetén havi bruttó 5990 Ft-ba kerül majd, a korlátlan 512-es Irodai csomagért pedig havi nettó 5992 Ft-ot kell majd fizetni februártól.

A szolgáltató a Családi és Irodai csomagjainál egy kedvezményes havi díjú, folyamatos fizetéses akciót is kialakított. Az Irodai 512-es csomag ebben a változatban mindössze nettó 4992 Ft-ba kerül majd havonta, ráadásul a hűségidőszak is csak egy év. Ezt a konstrukciót a VIVAnet csak az első 1000 Családi és első 1000 Irodai megrendelőnek biztosítja. A szolgáltató az üzleti szféra számára is előnyös csomagokat alakított ki, hiszen amellett, hogy január végéig ingyen biztosítja az EXTRAdsl szolgáltatást, ezekhez a csomagokhoz egy vagy több ajándék VIVAdsl Családi 512-es csomagot is ad.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák