Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V3c: a villámgyors CDMA változat

Kütyük

Motorola V3c: a villámgyors CDMA változat

A Motorola az új színű V3-asok és a V3i mellett egy bizonyos V3c modellről is lerántotta a leplet.


A Motorola V3c nem más, mint a közkedvelt Motorola V3 CDMA verziója, melynek érdekessége, hogy a V3i-től eltérően nem 1,23 megapixeles, hanem kicsit nagyobb felbontású, 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modul (8x-os digitális zoom) került bele. Az EvDO (Evolution for Data Optimized) technológiával minden korábbinál nagyobb adatátviteli sebesség érhető el, ezenkívül pedig többek közt VoD (Video on Demand) szolgáltatások is igénybe vehetők a segítségével.

A divatos szétnyitható kialakítású, rejtett antennás Motorola V3c csukott helyzetben 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és alig 13,9 milliméter vastag. A 95 gramm tömegű készülék a többi testvérmodellhez hasonlóan ellenálló fémborítást kapott.

A belül elhelyezett fő kijelző 2,2 colos képátlón 176×220 pixelt és egész pontosan 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni, a kiegészítő külső LCD pedig 96×80 képpontos felbontású és 65.536 színárnyalatú.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan még ebben a negyedévben debütáló Motorola V3c belső memóriája 30 MB kapacitású, ezenkívül pedig szólnunk kell még a WAP 2.0 böngészőről, a Bluetooth támogatásról, valamint kiváló minőségű kihangosítóról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés