Connect with us

technokrata

Motorola V3c: a villámgyors CDMA változat

Kütyük

Motorola V3c: a villámgyors CDMA változat

A Motorola az új színű V3-asok és a V3i mellett egy bizonyos V3c modellről is lerántotta a leplet.


A Motorola V3c nem más, mint a közkedvelt Motorola V3 CDMA verziója, melynek érdekessége, hogy a V3i-től eltérően nem 1,23 megapixeles, hanem kicsit nagyobb felbontású, 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép modul (8x-os digitális zoom) került bele. Az EvDO (Evolution for Data Optimized) technológiával minden korábbinál nagyobb adatátviteli sebesség érhető el, ezenkívül pedig többek közt VoD (Video on Demand) szolgáltatások is igénybe vehetők a segítségével.

A divatos szétnyitható kialakítású, rejtett antennás Motorola V3c csukott helyzetben 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és alig 13,9 milliméter vastag. A 95 gramm tömegű készülék a többi testvérmodellhez hasonlóan ellenálló fémborítást kapott.

A belül elhelyezett fő kijelző 2,2 colos képátlón 176×220 pixelt és egész pontosan 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni, a kiegészítő külső LCD pedig 96×80 képpontos felbontású és 65.536 színárnyalatú.

A kereskedelmi forgalomban várhatóan még ebben a negyedévben debütáló Motorola V3c belső memóriája 30 MB kapacitású, ezenkívül pedig szólnunk kell még a WAP 2.0 böngészőről, a Bluetooth támogatásról, valamint kiváló minőségű kihangosítóról.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp