Connect with us

technokrata

Motorola V3: már rózsaszín és kék változatban is

Kütyük

Motorola V3: már rózsaszín és kék változatban is

A Motorola hivatalosan is bejelentette az elmúlt időkben komoly sikereket elért Motorola V3 legújabb színváltozatú modelljeit.


A második legnagyobb mobilgyártóként jegyzett vállalat először ezüst, majd pedig exkluzív fekete színben kínálta a világ első ultra-vékony mobiltelefonját, mostantól azonban már pink és jégkék színváltozatokban is elérhető a készülék

A rendhagyó színű, 98 milliméter hosszú, 55 milliméter széles, 13,9 milliméter vastag és 95 gramm tömegű újdonságok érdekessége a fém borítás, mely egyrészt exkluzív megjelenést, másrészt pedig ellenállóságot biztosít a V3-nak.

A 2,2 colos képátlójú belső TFT kijelző esetében 176×220 pixeles felbontásról, valamint 65 ezer színárnyalatról beszélhetünk. A mai elvárásoknak megfelelően a külső cSTN LCD sem monokróm, hanem 4.096 színárnyalatú.

Természetesen a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10 kompatibilis Motorola V3-ból sem hiányozhat a beépített digitális fényképezőgép, mely többek közt 0,3 megapixeles (VGA) felbontást és négyszeres digitális zoom funkciót tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp