Connect with us

Új online szolgáltatások a Fővárosi Gázműveknél

Kütyük

Új online szolgáltatások a Fővárosi Gázműveknél

Teljes portálját megújította a Fővárosi Gázművek Rt. – a friss oldaldesign mellett új motort is kapott az immáron egy rendszeren futó internet és intranet portál.

A Sense/Net Portal Engine 5.5 portálmotor alapszolgáltatásai révén lehetőséget nyújt új online szolgáltatások bevezetésére; így az internetes ügyintézési lehetőségek között található például a mérőleolvasási gyakoriság módosítása, a részszámlázási adatlapértékek módosítása, az elmaradt számla jelzése, a havi mérőállás közlése, vagy a fogyasztó adatainak megváltoztatása.

A társaság publikus oldalának kialakításában fontos szerepet kapott a cég egyes ügyfélcsoportjainak teljes körű kiszolgálása, ezért strukturálisan és tartalmilag három fő szegmensnek szól az oldal. A három fő célcsoportot a háztartási ügyfelek, a társasházak és az üzleti ügyfelek alkotják, akik számára különböző, „személyre szabott” funkciókat tartalmaz a site. Ilyen például a mérőállás-bejelentő űrlap, amelynek segítségével már interneten keresztül közölhetjük a fogyasztással kapcsolatos adatokat. A hírlevél szolgáltatás is ügyfélkörtől függően küldi a célcsoportnak megfelelő tartalmú értesítőket. A portálon életre hívott ügyfélkapu a szervezet üzleti ügyfeleinek szól, akik számára egyéni hozzáférést biztosít a vállalat az online szolgáltatások eléréséhez. Az oldal angol és német nyelven egyaránt elérhető – mondta Kovács Edit a Fővárosi Gázművek Rt. pr főmunkatársa.

Az új intranet rendszer egyik érdekessége, hogy minden szervezeti egységnek saját oldala van, melyet a jogosultsági beállításoktól függően a szervezeti egység munkatársai maguk szerkeszthetnek. A portálmotor lehetővé teszi új oldalak felvételét és azok teljes átrendezését akár átlagfelhasználók számára is. A megoldással az osztályok egyszerűen és hatékonyan oszthatják meg az információkat a cég többi munkatársával.

Az integrált vállalati portál szabad átjárást biztosít az arra jogosultaknak az internet, intranet és extranet rendszerek között. Ez a vállalati portálok egyik alaptulajdonsága. Ez azt is jelentheti, hogy például a publikus oldalon összegyűlt adatokat könnyedén megjeleníthetjük az intraneten, vagy ez extraneten. A megjelenített adatokat akár már helyben szerkeszthetjük, kiértékelhetjük, és a rendszer segítségével azonnal értesíthetjük az érintetteket. Ez érvényes a portálba integrált alkalmazásokra, vagy a hozzá kapcsolt különböző rendszerekre és adatbázisokra és az azokban rejlő adatok megjelenítésére és szerkesztésére is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom