Connect with us

Pannon GSM: egyszerűbb és átláthatóbb roaming

Kütyük

Pannon GSM: egyszerűbb és átláthatóbb roaming

A Pannon GSM 2005. november 8-ával módosítja kártyás roaming tarifáit és az egyes országok díjzóna-besorolását.

Az eddigi hattal szemben mindössze három tarifazónára osztja roaming partnereit a mobilszolgáltató.

˝Az átalakítás során nem csupán az egyszerűbb logikai felépítést és az áttekinthetőséget céloztuk meg, hanem ügyfeleink utazási szokásait is figyelembe vettük˝ – mondta el Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója. ˝A változás eredményeként a költségek jobban tervezhetők és könnyebben számon tarthatók lesznek ügyfeleink számára. Akárcsak a számlás előfizetésekre vonatkozó roaming-tarifák esetében, itt is az első két zónába került szinte minden európai ország mellett Tunézia is, azaz az üzleti és magáncélú utak leggyakoribb célpontjai˝.

További jelentős változás, hogy az új struktúrában a Pannon GSM nem tesz különbséget vezetékes és mobil telefonszámok hívása között. Ez nagy mértékben megkönnyíti az előfizetők dolgát, hiszen így a körzet- és előhívószámok hovatartozásának ismerete nélkül is nyugodtan hívhatják az adott ország előfizetőit.

A Pannon GSM kártyás ügyfelei mobiltelefonjukat hívás kezdeményezésére, fogadására, illetve SMS küldésére 2005. november 8-tól a számlás előfizetőkkel azonos díjak ellenében vehetik igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom