Connect with us

Fibernet szolgáltatás Budafokon

Kütyük

Fibernet szolgáltatás Budafokon

Az év végére a XXII. kerület teljes lakóterületén elérhetővé válik a Fibernet Kommunikációs Rt. kábeltelevízió-, illetve a rendkívül kedvező áron elérhető szélessávú Internet-szolgáltatása.

210 kilométer kábel
A Fibernet Rt. 2005. február 1-je óta nyújt kábeltelevízió- és Internet-szolgáltatást Budafokon. A társaság a hálózat megvásárlásakor hosszú távú lehetőséget látott a budafoki rendszer fejlesztésében. Ennek megfelelően két ütemben valósítja meg a jelenlegi beruházást, amely során a modern infokommunikációs szabványoknak megfelelő 860 MHz-es, visszirányos, internetezésre alkalmas hálózat épül. A budafoki fejlesztés során a Fibernet 210 km kábelt fektet le a kerületben, az optikai gerinc hossza pedig mintegy 11.500 méter lesz. A fejlesztéseknek köszönhetően további több mint 12 ezer háztartás számára válik elérhetővé a cég kábeltelevízió és Internet-szolgáltatása.

Ügyfélszolgálat új helyen
Az ügyfelek színvonalas kiszolgálása érdekében a budafoki ügyfélszolgálat még ebben az évben új helyre, a könnyebben megközelíthető, a Budafok központjában található Promontor Házba költözik. A nagyobb ügyféltérrel, az ügyfélszolgálati dolgozók megnövelt létszámával és a korszerű infrastruktúrával a társaság szolgáltatásai iránt érdeklődő ügyfelek kiszolgálásának színvonalát is magas szintre kívánja emelni.

Megújuló helyi televízió
A Fibernet a hálózat megvásárlásával tulajdonosává vált a kerületben üzemelő helyi televíziónak is. A helyi kulturális és közéleti eseményekről rendszeresen beszámoló TV22 stúdiójában – a televízió életében az eddigi legnagyobb – több tízmillió forintos műszaki beruházást hajtott végre a társaság, amely az eddigieknél színvonalasabb műsorok készítését teszi lehetővé.

2006-ban kábeltelefon
A Fibernet 2005 nyarán kecskeméti hálózatán tesztelte a VoIP alapú telefonszolgáltatását, amelyet a hagyományos telefonszolgáltatásnál kedvezőbb, kapcsolási díj nélküli tarifákkal kíván elindítani 2006-ban. Ezzel a cég is a kábeltelevízió-, Internet- és telefonszolgáltatást nyújtó úgynevezett triple-play szolgáltatók sorába lép.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom