Connect with us

technokrata

Nokia: 400-szor gyorsabb mobiltelefonok!

Kütyük

Nokia: 400-szor gyorsabb mobiltelefonok!

A Nokia szerint a mobiltelefonok játékok alatt nyújtott teljesítménye az elkövetkezendő két évben több mint 400-szorosára fog növekedni.


Ilka Raiskinen, a Nokia szórakoztatói termékrészlegének vezetője a napokban megrendezett Nokia Mobility Conference keretein belül azt nyilatkozta, hogy az eddig lényegében csak a személyi számítógépek esetében alkalmazott háromdimenziós grafikus motorok 2006-ban már a mobiltelefonokban is meg fognak honosodni.

Emberünk véleménye szerint mindez azt fogja eredményezni, hogy a jövőre napvilágot látó modellek grafikus teljesítménye legalább 10-szer, vagy akár 20-szor nagyobb lesz, mint a jelenleg kapható típusoké. A 2006-ban megkezdett változások 2007-ben újabb lendületet kapnak majd, így könnyen elképzelhető, hogy 2 év múlva már teljesen új mobil játékélményt biztosító kis masinákat tarthatunk majd a kezünkben.

Ahogy arról egyébként a napokban beszámoltunk, a Nokia hamarosan az N sorozatú legújabb okostelefonjain is elérhetővé teszi az N-Gage-re fejlesztett játékszoftvereket, így azok a korábbiaknál jelentősen több vásárlóhoz juthatnak majd el.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom