Connect with us

technokrata

Jön az ultra-vékony Motorola V3i

Kütyük

Jön az ultra-vékony Motorola V3i

A Motorola a V3 nyomdokain haladva a közeljövőben nem csak a V3x-et, hanem egy bizonyos V3i típusjelzésű mobiltelefont is be kíván vezetni a piacra.


A különleges, bronz színben pompázó Motorola V3i tulajdonképpen nem más, mint a technológiailag mára már egy csöppet elavult, eredeti V3 némileg ráncfelvarrt új változata. Kívülről az egyik legfontosabb változás, hogy a kiegészítő display alatt elhelyezett M logó sötétben világít, de természetesen ennél lényegesebb újdonságokat is felfedezhetünk a készülékben.

A Motorola V3 sok kritikát kapott annak kapcsán, hogy beépített digitális fényképezőgépe mindössze VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, ennek megfelelően a Motorola V3i-ben már egy 1-1,3 megapixeles felbontású kamera kapott helyet. Az elkészült fotók, illetve videók a belső memórián kívül akár TransFlash (microSD) formátumú memóriakártyákon is eltárolhatók.

Egyes források szerint a Motorola V3i lényegében ugyanazt a szoftvert kapja meg, mely a nemrégiben debütált ROKR E1 zenetelefonban van, így elmondható, hogy a V3i iTunes kompatibilis lesz.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésű, széthajtható kialakítású mobiltelefon alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 14 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 95 gramm. A 176×220 pixeles felbontású fő LCD 262 ezer színárnyalatú és a 96×80 képpontos külső kijelző is több mint 65 ezer színt tudhat magáénak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák