Connect with us

technokrata

512 MB memóriás ultra-karcsú LG mobil

Kütyük

512 MB memóriás ultra-karcsú LG mobil

A Samsung ultra-vékony, szétcsúsztatható mobiltelefonját követően most az LG rukkolt elő egy hasonló kialakítású készülékkel.


A dél-koreai székhelyű gyártó újdonsága mindössze 14 milliméter vastag, vagyis nagyjából akkora, mint a divatteremtő Motorola V3, noha ez utóbbi modell közismerten nem szétcsúsztatható, hanem szétnyitható kialakítással rendelkezik.

A készüléken alaphelyzetben csak egy az ötirányú navigációs gombot jelző fehér keretet lehet látni, ugyanis a többi funkciógomb egészen addig láthatatlan, amíg a háttérvilágítás be nem kapcsol. További érdekesség, hogy az LG újdonságának beépített memóriája nem kevesebb mint 512 MB-os kapacitású, ami rengeteg adat eltárolásához elegendő, és akkor a memóriakártyák segítségével történő bővítési lehetőségről még nem is beszéltünk.

Az LG KV5900 a mai elvárásoknak megfelelően MP3 kompatibilis: a telefonban egy dedikált audiochipet helyeztek el a fejlesztők, mely elsősorban kiváló hangminőségéről, illetve rendkívül alacsony fogyasztásáról ismerszik meg.

Az LG KV5900 ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák