Connect with us

technokrata

Nokia: új módszer a 3G kiépítésére

Kütyük

Nokia: új módszer a 3G kiépítésére

A Nokia bemutatta a Nokia Flexi WCDMA megoldást.

A teljesen új platformon alapuló, nagy kapacitású Nokia Flexi WCDMA bázisállomás segítségével a szolgáltatók minden eddiginél hatékonyabban kihasználhatják bázisállomásaikat, így a telephely-kiépítés kisebb munkaigénye, a gyorsabb telepítés, és az alacsonyabb áramfogyasztás révén akár 70 százalékos költségmegtakarítást is elérhetnek.

A kicsi és moduláris Nokia Flexi WCDMA bázisállomásnak köszönhetően a telepítés helyszíne minden eddiginél egyszerűbben kiválasztható. A szabadban és épületben egyaránt felállítható Nokia Flexi WCDMA bázisállomás az osztott bázisállomás-architektúrát is támogatja.

A Nokia Flexi WCDMA bázisállomás moduljai a már kiépített Nokia UltraSite EDGE bázisállomás rekeszeibe is elhelyezhetők, így a megoldás könnyű továbblépést tesz lehetővé a többféle rádiós technológiát alkalmazó hálózatok felé. A Global mobile Suppliers´ Association (GSA) adatai szerint jelenleg 55 szolgáltató alkalmaz mind WCDMA, mind EDGE hálózatot. A kereskedelmi forgalomba állított WCDMA/EDGE hálózatok fele számára a Nokia szállította az egyik, vagy mindkét technológiát.

A Nokia Flexi WCDMA bázisállomás a jövő szempontjából is jó befektetés. Támogatja a WCDMA és a nagy sebességű csomag-hozzáférésű (HSPA) technológiát, és a Nyílt bázisállomás architektúra kezdeményezés (OBSAI) specifikációival kompatibilis, moduláris felépítésének köszönhetően a szolgáltatók a későbbiekben pillanatok alatt telepíthetnek olyan új technológiákat, mint például a WiMAX. A Nokia Flexi WCDMA bázisállomás kapacitása a forgalom növekedtével egyszerűen bővíthető, amely még nagyobb rugalmasságot kölcsönöz a rendszernek. A Nokia Flexi WCDMA bázisállomás 2006 második felében lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés
Hirdetés

Kütyük

fitnesz-kiegeszitők

Kütyük

Fitnesz-kiegészítők és az edzésmonitorozás

2019. november 19. kedd
ThinQ
MIO

Kütyük

Brutális Black Friday akciók a MIO-tól

2019. november 15. péntek
montblanc

Kütyük

Mindössze 16 darab készült ebből a zsebórából

2019. november 15. péntek
ETERNUS

Kütyük

Megjelent a új generációs ETERNUS tároló család

2019. november 13. szerda

Dotkom