Connect with us

Változatlanok a szünetmentes ADSL-szolgáltató váltás feltételei

Kütyük

Változatlanok a szünetmentes ADSL-szolgáltató váltás feltételei

A T-Com cáfolja, hogy ellehetetlenítené a szünetmentes szolgáltatóváltást.

A T-Com hivatalos állásfoglalása: A T-Com a szünetmentes szolgáltatóváltás lehetőségét augusztus 15-tel vezette be, melyet azóta is változatlan feltételekkel biztosít az internetszolgáltatók részére. Novembertől semmilyen új nagykereskedelmi ADSL termék- vagy árkonstrukció nem kerül bevezetésre a T-Com részéről.

A T-Com internetszolgáltató partnerei részére november 1-től piacbővítő céllal, karácsonyi nagykereskedelmi ADSL akciót indított, melyben kifejezetten arra ösztönzi őket, hogy új, ADSL-t korábban még nem használó ügyfeleket vonjanak be.

A T-Com továbbra is díjmentesen, belépési díj, és bármilyen nemű egyszeri díj nélkül, a mindig aktuális listaáron biztosítja az ISP-k számára a szünetmentes szolgáltatóváltás lehetőségét, így elméletileg bármely ügyfél tud szolgáltatót váltani az ADSL-szolgáltatás kiesése és belépési díj fizetése nélkül. Fontos azonban az ügyfeleknek tájékozódnia, hogy az egyes internetszolgáltatók a fentebb részletezett nagykereskedelmi feltételek alapján, ténylegesen milyen kiskereskedelmi feltételeket biztosítanak számukra. Elképzelhető, hogy van olyan internetszolgáltató, aki a szünetmentes szolgáltatóváltás lehetőségét figyelmen kívül hagyva le- és felszerelteti az ügyfél ADSL-ét, és még belépési díjat is szed, ez azonban kívül esik a T-Com kompetenciáján.

Az internetszolgáltató partnereknek arra is lehetőségük van, hogy egyedi kedvezményes konstrukciókat dolgozzanak ki és ajánljanak a jelenleg ADSL-t használó előfizetők számára, melyhez a T-Com is jelentős összegekkel hozzájárul egy ösztönző rendszer keretében.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek
samsung-galaxy-note-10-plus-screen-head-on-2-1200x675

Dotkom