Connect with us

Távirányító a Sony Ericsson W800i-hez

Kütyük

Távirányító a Sony Ericsson W800i-hez

A Sony Ericsson W800i-hez egy újabb hasznos kiegészítő jelent meg.


A Touch Musician SRC 100 típusjelzésű távirányítót Hongkongban a W800i készülék mellé csomagolják, mostantól viszont akár külön kiegészítőként is megvásárolható. Az 50 dolláros, vagyis mintegy 10 ezer forintos áron kapható készülék segítségével nem csak a telefon zenelejátszó funkcióit lehet irányítani, hanem a beépített mikrofon révén akár telefonos beszélgetések is lefolytathatók a segítségével.

A Fast Port rendszercsatlakozóval rendelkező Sony Ericsson W800i-vel, D750i-vel és K750i-vel kompatibilis Touch Musician SRC 100 többek közt egy 3,5 milliméteres audiócsatlakozóval is fel van vértezve, így lényegében bármilyen, 3,5 milliméteres csatlakozós sztereó fejhallgatóval képes együttműködni.

A 18 gramm tömegű, 51 milliméter hosszú, 19 milliméter széles és 18 milliméter vastag távirányító közepén egy ötirányú navigációs gomb, egy mini botkormány teljesít szolgálatot. Ezt használva léptethetünk a számok között, tekerhetünk a muzsikákban, megállíthatjuk a lejátszást, illetve szabályozhatjuk a hangerőt. Amint befejezünk egy hívást, a készülék azonnal tovább folytatja a zenelejátszást, ezenkívül pedig említést érdemel, hogy a Plug and Play távirányítóba nem kell elemet tenni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom