Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szenzáció: a világ első 8 megapixeles mobiltelefonja!

Kütyük

Szenzáció: a világ első 8 megapixeles mobiltelefonja!

A Samsung most ismét egy világújdonságnak számító termékkel rukkolt elő.


Lee Ki-tae, a dél-koreai székhelyű vállalat mobil részlegének elnöke tegnap személyesen mutatta be a világ első olyan mobiltelefonját, melynek segítségével immár 8 megapixeles felbontású fotókat is készíthetünk.

A Samsung SPH-V8200 névre keresztelt újdonságba szerelt CCD kamera természetesen autofókuszos, ezenkívül pedig a mellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy a TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző több mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni. A fényképezőgép fehéregyensúlya manuálisan állítható, ellenben kár, hogy a méretcsökkentés érdekében ezúttal kimaradt az optikai zoom, így meg kell elégednünk a négyszeres átfogású digitális zoommal.

A gyártó képviselői ezenkívül bemutattak egy vadonatúj DMB kompatibilis készüléket is, és elárulták, hogy a Samsung hamarosan elő fog rukkolni egy 10 GB-os adattároló kapacitású vadonatúj mobillal.

Mint ismeretes, a Samsung tavaly novemberben mutatta be első 5 megapixeles kamerás mobilját, majd pedig ezt követően idén márciusban, a hannoveri CeBIT szakkiállításon leplezte le első 7 megapixeles fényképezős telefonját, az SCH-V770-et. Utóbbi készülék ára manapság 1 millió dél-koreai won, vagyis mintegy 200 ezer forint.

A Samsung azt ígéri, hogy a most debütált SPH-V8200 még ebben a hónapban meg fog jelenni a dél-koreai piacon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés