Connect with us

technokrata

Divatos, kagylóformájú 3G zenefon

Kütyük

Divatos, kagylóformájú 3G zenefon

Újabb zenelejátszós mobiltelefon bukkant fel a napokban.


Az elsőként egy olasz operátor, a Tre által forgalmazott LG U8550 egy széthajtható kialakítással rendelkező készülék, mely designját illetően némi hasonlóságot mutat a Sony Ericsson féle Walkman készülék termékcsaláddal. A külső antennás, elsősorban fiataloknak szánt újdonság alaphelyzetben 90 milliméter hosszú, 55 milliméter széles és 24,7 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 135 gramm.

A belső TFT kijelző 176×220 pixelt, illetve 65.536 színárnyalatot tudhat magáénak, de természetesen a kiegészítő külső LCD is színes. A beépített fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles felbontás mellett fotózhatunk, ezenkívül pedig akár videókat is felvehetünk a segítségével. A belső memória mindössze 20 MB-os, de nincs ok aggodalomra, mert a bővítőslotba miniatűr TransFlash memóriakártyákat helyezhetünk be.

A GSM és UMTS (3G) hálózatokban egyaránt használható LG U8550 további fontosabb specifikációi közé sorolható a Bluetooth kontroller, a külső zenelejátszó gombok, valamint a gyári csomagban fellelhető mini sztereó hangrendszer. A vásárlók most ezenkívül egy 256 MB-os memóriakártyát, valamint egy vadonatúj Eros Ramazzotti CD-t is kapnak a készülék mellé.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák