Connect with us

technokrata

Brutális tudású új okostelefon

Kütyük

Brutális tudású új okostelefon

A HTC legújabb okostelefonja külsejét tekintve leginkább az Apple féle iPod-hoz hasonlítható.


A mostanság komoly sikereket elkönyvelő tajvani gyártó a Muse nevezetű smartphone-ra a jelenleg elérhető legfrissebb mobil Microsoft szoftvert, a Windows Mobile 5.0-t telepítette fel, ezenkívül hardveres szemszögből sem sok kritika érheti az újdonságot. Mondom, illetve írom ezt többek közt azért, mert a készülékben egy nem kevesebb mint 416 MHz-es frekvenciájú Intel mikroprocesszor teljesít szolgálatot, ráadásul 64 MB ROM, illetve 64 MB RAM memória társaságában. A HTC úgy döntött, hogy merevlemez (Nokia N91, Samsung i300) helyett inkább óriási flashmemóriát helyez a masinába, egész pontosan 4 GB-ot! Akinek esetleg ez sem elég, annak még mindig ott a microSD (TransFlash) memóriakártyás bővítési lehetőség.

A TFT technológiájú LCD a megszokottól eltérően nem hosszúkás, hanem négyszögletes formájú, ennek megfelelően felbontása 240×240 pixel, az általa megjeleníthető színárnyalatok száma pedig meghaladja a 65 ezret. A hátsó szekcióban elhelyzett, integrált vakus digitális fényképezőgép segítségével maximum 2 megapixeles fotók készíthetők, az elülső kiegészítő kamera pedig VGA felbontású.

A GSM, GPRS, EDGE, UMTS és HSDPA (!) kompatibilis HTC Muse további fontosabb jellemzői közé sorolható a Wi-Fi és a Bluetooth vezérlő, az infravörös port, az USB 2.0 interfész, a TV-kimenet, az MP3 lejátszó alkalmazás, valamint a sztereó FM rádió.

A HTC újdonsága várhatóan csak 2006 közepén kerül majd forgalomba.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Black Friday

Dotkom

Indul a Black Friday hete az Euronics-ban

2019. november 12. kedd

Dotkom

Rekord összegű kártérítést kap a svéd Foreo

2019. november 8. péntek
JunctionX Budapest
red november

Dotkom

Black Friday helyett Red November a Vodafone-nál

2019. november 1. péntek
OTP Simple

Dotkom

Egyre többen vásárolunk mentett kártyaadatokkal

2019. október 31. csütörtök