Connect with us

A legkedveltebb zenemobil

Kütyük

A legkedveltebb zenemobil

Egy most közölt felmérésből kiderül, hogy melyik napjaink legkedveltebb zenelejátszós mobiltelefonja.

A Strategy Analytics által készített tanulmány szerint az Egyesült Államokban jelen pillanatban a Sony Ericsson W800i Walkam mobilja örvend a legnagyobb népszerűségnek, mely készülék ily módon könnyű szerrel megelőzte a Motorola féle ROKR E1-et, illetve a Samsung féle A970-et.


A Sony Ericsson idén tavasszal bejelentett első Walkman telefonja a felhasználók szerint elsősorban megnyerő külsejének és fejlett zenelejátszó képességeinek köszönheti sikereit. Az első iTunes képes mobiltelefon, a Motorola ROKR E1 használhatóság terén rendkívül jól teljesít, azonban designjával és szolgáltatásainak minőségével nem teljesen elégedettek a vásárlók. A Samsung A970-es készüléke sajnos 144 gramm tömegű, így sokaknak egyszerűen túl nagy és nehéz ahhoz, hogy mindig a zsebükben legyen.

A Sony Ericsson W800i az első készülék, amely egyesíti egy mobiltelefon és egy Walkman – minőségi, digitális zenelejátszó – tulajdonságait 30 órányi akkumulátor élettartammal, valamint 2 megapixeles kamerával. Ráadásul mindezt egy keskeny, könnyű és ultrastílusos formatervezésű készülékbe csomagolva. A Sony világhírű Walkman mobil zenei öröksége méltán teszi komoly versenytárssá a W800i-t a digitális zenelejátszók piacán – a hangminőség ugyanis kitűnő. A készüléket minőségi, sztereó fülhallgatókkal látták el. A W800 bizonyítottan kompatibilis az MP3 ipari standarddal és az AAC zenei fájlformátumokkal. A tárolási kapacitása is bőséges, minthogy a 0,5 GB Memory Stick Duo-val látták el, amely mintegy 150 zenei felvétel, vagy 10-12 teljes CD anyagának tárolására teszi képessé. A lejátszóra történő zenei letöltés a Disk2Phone szoftvernek köszönhető, amely a zenei CD-k gyors és kényelmes áttételét teszi lehetővé a telefonra számítógép segítségével. A gyűjtemény naprakészen tartása sem okoz problémát, mivel a szoftver segítségével könnyen tallózhatunk, válogathatunk, kereshetünk, áttölthetünk és törölhetünk a zenei fájlokban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

p30_pro_eisa

SmartPhone

A Huawei P30 Pro lett az idei év legjobb okostelefonja

2019. augusztus 22. csütörtök
lg_thinq_amazon_01

Smart home

Az LG háztartási gépei bevásárolnak helyetted online

2019. augusztus 22. csütörtök
klíma az irodában

Office

Hogyan állítsuk be a klímát az irodában

2019. augusztus 21. szerda
mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő