Connect with us

Samsung i300 mobil az 5-ös BMW-kben

Kütyük

Samsung i300 mobil az 5-ös BMW-kben

Egyes BMW modellekbe mostantól már gyárilag beszerelik a Samsung egyik legfrissebb és egyben legnagyobb tudású mobiltelefonját.


A világ harmadik legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett Samsung bejelentette, hogy a müncheni székhelyű autógyár az 5-ös sorozatú modellekbe kívánságra beszereli a Samsung SGH-i300 típusjelzésű okostelefont. A készülék USB interfészen keresztül kommunikál az 5-ös BMW-k számítógépes rendszerével, és az autó nagyméretű kijelzőjén megjeleníthetők a telefonon tárolt zenei felvételek listája, a muzsikák pedig természetesen az autó kiváló minőségű hifi rendszerén keresztül szólalnak meg.


Az SGH-i300 az első olyan telefon, amely a Samsung ˝Plug & Play Files-to-go˝ elnevezésű koncepciója alapján készült. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy telefonunk egy hordozható merevlemez meghajtó feladatait is ellássa. A telefon egyszerűen összekapcsolható a számítógéppel a fájlcsere érdekében.

Bár egy ilyen készülék számos területen hasznosítható, az üzleti élettől kezdve egészen az iskoláig, a Samsung az új modellel mégis leginkább a zenerajongókat célozta meg. A 121 gramm tömegű készülék körülbelül 1.000 zeneszám tárolására képes, görgető-gombja pedig megkönnyíti a keresett szám megtalálását. Az SGH-i300 továbbá támogatja a 3D-hangzást, és sztereó hangszórókkal rendelkezik.

A QVGA (240×320 pixel) kijelzős telefonba mindezen felül még egy 1,3 megapixeles kamerát is beépítettek, és a modellt külső memóriakártya fogadására is alkalmassá tették.

A 3 GB-os merevlemezzel szerelt, Windows operációs rendszerű Samsung SGH-i300 kezdőára várhatóan 160 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom