Connect with us

Hirdetés

technokrata

3G szolgáltatást indított a Vodafone

Kütyük

3G szolgáltatást indított a Vodafone

A Vodafone beindította legújabb 3G szolgáltatását: a vörös színekben pompázó szolgáltató ezúttal Ausztráliában honosította meg a harmadik generációs mobil technológiákat.

A Vodafone Australia előfizetői mostantól számos új szélessávú mobil szolgáltatást érhetnek el, így például többek közt videótelefonálhatnak, kiváló minőségű zenei felvételeket tölthetnek le mobiljukra, vagy éppen TV adásokat és egy streaming tartalmakat nézhetnek a telefonjukon.


A Vodafone live! 3G keretein belül rengeteg háromdimenziós grafikus játékszoftvert lehet letölteni, ezenkívül megnézhetők például a South Park legfrissebb részei, sőt a Sky News és Fox Sports csatornák élő adása is figyelemmel kísérhető. Az előfizetőknek természetesen harmadik generációs mobilokat kell használniuk ezen szolgáltatások igénybevételéhez – a Vodafone jelenleg a következő 3G modelleket forgalmazza: Sharp 903, Nokia 6680, Samsung Z500, Sony Ericsson V600, Sony Ericsson V800, Motorola V1050. Ezenkívül említést érdemel még a Vodafone Mobile Connect 3G nevezetű villámgyors adatkártya, mely PC-vel és Apple Mac számítógépekkel is használható.

A videóhívások kapcsán 0,25 ausztrál dollár (38 forint) kapcsolatfelépítési díjat, valamint a standard hanghívás díjának 1,5-szeresét kell kifizetni. Egy zenei felvétel 2,79 dollárba (430 forint) kerül, az élő TV adásokért pedig 10 percenként 1,49 dollárt (230 forint) kell fizetni.

Magyarországon eddig a T-Mobile és a Pannon GSM indított kereskedelmi 3G szolgáltatást, a hazai Vodafone egyelőre nagyon hallgat a 3G-vel kapcsolatban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés