Connect with us

3 megapixeles, optikai zoomos Motorola telefon

Kütyük

3 megapixeles, optikai zoomos Motorola telefon

Az amerikai székhelyű Motorola a távol-keleti konkurensek példáját követve most egy olyan új modellt dob piacra, mely sokkal inkább egy hagyományos digitális fényképezőgépre, semmint egy átlagos kamerás mobilra hasonlít.


A CDMA kompatibilis Motorola MS550-be egy 3 megapixeles felbontású képszenzor került. A telefon kialakítása több mint különleges: egyrészt a készülék felső része elcsúsztatható, másrészt pedig a kamera optikája kihajtható.

A fényképezőgép egyébként immár nem csak egyszerű digitális zoommal, hanem kétszeres átfogású optikai zoommal és egy erőteljes vakuval is fel van vértezve. Az elkészült fényképek, illetve videóanyagok a telefon belső memóriájában, illetve a bővítőhelybe helyezett TransFlash/microSD memóriakártyákon tárolhatók el.

Az AAC, AAC+ és MP3 kompatibilis telefon alaphelyzetben 112 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 25,7 milliméter vastag, tömege pedig sajnos nem kevesebb mint 175 gramm.

A CTIA Wireless 2005 szakkiállításon debütált, 2,2 colos színes LCD-vel szerelt Motorola MS550 Dél-Koreában várhatóan még ebben a hónapban elérhető lesz – az ár egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat
evolveo_sportwatch_ms1_1

SmartWatch

Az Evolveo piacra dobott egy okosórát SIM támogatással

2019. augusztus 16. péntek

Dotkom