Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson W650i: a legújabb zenemobil!

Kütyük

Sony Ericsson W650i: a legújabb zenemobil!

A Sony Ericsson hamarosan tovább fogja bővíteni népszerű Walkman mobil termékcsaládját.


A japán-svéd gyártó az eddigiekben hagyományos, illetve elforgatható kialakítású Walkman modelleket adott ki, nemsokára pedig hivatalosan bejelenti első kagylóformájú zenetelefonját. A Sony Ericsson W650i névre keresztelt újdonságnak a középkategóriában kell majd versenybe szállnia a riválisokkal.

A Mulan fejlesztési kódnevű készülék előreláthatólag valamikor 2006 második negyedévében kerül majd forgalomba, így az alábbiakban közölt specifikációk addig kisebb-nagyobb mértékben még változathatnak. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző 176×220 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a kívül elhelyezett cSTN display pedig 65 ezer színű. Kár, hogy a külső LCD alatt nem találunk olyan dedikált zenegombokat, mint például a Samsung féle SGH-E720-on.

A beépített digitális fényképezőgép segítségével ezúttal maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők, de természetesen a videófelvételi lehetőség sem hiányzik. Az optika mellett tükröt igen, viszont vakut sajnos nem találunk. A fényképek és videók nem csak a belső memóriában, hanem akár Memory Stick Duo memóriakártyákon is eltárolhatók. Érdekesség, hogy a telefonba két hangszóró került, így a sztereó hangzás még headset használata nélkül is biztosított, valamint az RDS funkciós sztereó rádió mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A Sony Ericsson W650i további fontosabb specifikációi közé tartozik többek közt a HTML böngésző alkalmazás, a Bluetooth kompatibilitás és a GPRS Class 10 támogatás. Az EDGE-et sajnos nélkülöző készülék ára várhatóan 300 euró, vagyis mintegy 75 ezer forint körül alakul majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés